NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, June 2, 2011

Been to LUNDU - `LONDON` for HARI GAWAI then go BACK to SEMATAN

Posted by Nono AB Jalil at 10:01 PM
EHEHHE....~
aritowk tewk.... aku gi ke LUNDU the `LONDON` town....
TODAY is 2nd day of HARI GAWAI...
GAYU GURU GERAI NYAMAI
tapi aunty ku madah apa??
GARUK BURIT AMAT NYAMAI....
alu perey nyawa ku dengar.... mata ngantuk alu jadi fresh.... aku alu tetawk sorang dirik di luar rumah yar pabila dengar aunty aku bermadah macam ya... ADA KA PATUT?
towk gambar gawai tewk...
lam picture towk.... ku dengan baby ya jak lah yang muslim... yang lain ya semua bidayuh....
kazen-kazen ku jak yar.... hehheheh..

haa... towk gik sigek cerita.... orang tewk bergawai nak???
aku dengan sidak kazen polah pa???
ya MENUJU ke GUNUNG GADING...
nang amik oleh mandik-manda... hahahha...
olah upa biak pun ada....

towk la moment kamek orang tewk yang before mandik lah...

AND yang towk....
time tengah kusyuk yang amat sakan mandik dengan biak kecik....
hehhehe...









yang towk tewk, saat mok dekat balit,
sa ngegeh lah mok isap rokok tewk... alu perey... alu lah sik jadi sa mokok ya tewk...
hahhahah...


by the way, last but not least...
hehhehe... towk lah picture jeti kat kampung aku SEMATAN...
NIGHT VIEW....
tempat orang selalu memancing.. 
huhuhuh.....


-the end-


0 comments on "Been to LUNDU - `LONDON` for HARI GAWAI then go BACK to SEMATAN"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal