NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, June 30, 2011

Miyabi (MARIA OZAWA) punya pasal..!!

Posted by Nono AB Jalil at 5:51 PM
Agak-agakkan, korang kenal tak dengan MARIA OZAWA ataupun dengan nama lain dia, MIYABI.

Ada lah kan aku baca beberapa komen kat Youtube ni. Komen-komen dia pun, banyak kepada menjurus pasal si MIYABI nie... Haa... Gara-gara si Miyabi nie, warga INDONESIA nie gi hina para pengkritik MALAYSIA. Yang hairannya, yang dorang nak back-up sangat si PELAKON PORNO apa hal? Apa yang dorang bangga sangat dengan pelakon porno nie? Sebab dia ni orang JEPUN? Aku pun minat jugak kat Jepun, tapi pelakon porno cenggitu, memang aku taknak tabik lah... 
Kalau tak silap aku lah, aku dapat tau dari member aku, dia kata Miyabi famous kat Indonesia pasal lakonan dia dalam FILEM kat Indonesia bertajuk MENCULIK MIYABI.
Jadi, aku search la tajuk ni kat YOUTUBE.. Kat situlah aku banyak jumpa komen-komen yang sangat negatif. Orang yang back-up tu kata orang Malaysia iri hati pasal tak ada orang Jepun yang nak berlakon dalam filem Malaysia. Dengki pasal si Miyabi tu datang ke Indonesia, bukan Malaysia.
Dahlah yang paling buat aku sakit hati, boleh pulak si Miyabi ni, pergi pakai TUDUNG kat Indonesia (bajet nak naik publisiti murahan lah tu), lepas tu, dengar-dengar khabarnya.. Buat ucapan kat sana, 
"SEMPENA BULAN PUASA NI, DIHARAP BERHENTI UNTUK DOWNLOAD VIDEO PORNO SAYA"
Padahal kan, aku rasa dia sebenarnya nak menggalakkan lagi orang ramai download video porno dia tu.
Haiya!! Padan lah negara sebelah selalu kena bencana..!!! Lepas bencana TSUNAMI dulu pun, dorang ni masih belum serik-serik lagi nak bertaubat. Menggalakkan lagi perfileman LUCAH di negara mereka ada lah.

Ada lagi ni, masa TSUNAMI dengan GEMPA BUMI kat Jepun tu dulu. Dalam artikel kan, boleh pulak keluar 
" MARIA OZAWA TERSELAMAT DARI BENCANA".
Kenapa dalam ramai-ramai yang terselamat, MIYABI ni pulak yang dorang ambil?
Jawapan untuk soalan tu, aku sendiri pun tak tahu.

Bila aku tengok muka dia kan, memang rasa RUGI lah. Tak dinafikan, muka dia boleh kata agak CUN jugak tapi tak pernah ke dia befikir pasal harga diri dan maruah dia sebagai seorang perempuan?? Kalau dah pakai tudung tu kan, lagi nampak ayu. Mudahan je pintu hati dia akan terbuka untuk bertaubat suatu hari kelak.

0 comments on "Miyabi (MARIA OZAWA) punya pasal..!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal