NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, June 25, 2011

Nguras...! and about ADSENSE

Posted by Nono AB Jalil at 1:20 AM

Selepas sekian lama daku tidak menguras... Aku ingin menguras. By the way, bermula pada hari ini, aku akan menggunakan penggunaan BAHASA MALAYSIA (walaupun secara AM nya tidak rasmi). Untuk pengetahuan,sebelum ni aku menggunakan bahasa negeri aku sendiri, iaitu BAHASA MELAYU SARAWAK.

Jadi, boleh kata agak sukar bagi kat dorang yang bukan warga SARAWAK untuk paham bahasa kami ni. Ni sebab bahasa Sarawak ni boleh dikatakan agak rumit untuk difahami oleh golongan mereka tu. Tapi tu lah manfaat jugak, kalau marah-marah, dorang tak paham apa yang orang Sarawak cakap sambil boleh pulak jadi kes kata ORANG GILA.

Kepada orang yang cakap GILA tu, harap jaga bahasa. Bahasa kami bukan bahasa untuk orang GILA.





Aduhai, one more things, paling lah aku benci bila orang pakai ADSENSES ni. Memang tak salah nak pakai kan? Al-Maklum, nak dapat duit. Pasal duit punya pasal, orang lain pun kena efek nya. Bil aku jadi melambung dek kerana si pemakai ADSENSES. Please lah, BLOG for fun. Kalau nak duit sangat tu, buat lah SALES ONLINE. Ni tak, ada pulak main promot-promot blog pastu, suruh usha blog dorang. Pastu, balik-balik bil naik. Pasal apa? Dorang pergi pakai ADSENSES. Kalau macam tu lah beb, jangan lah nak promot-promot . Aku ni bukan nya kaya sangat nak bayar tu semua. Consider lah beb..!


^_^

0 comments on "Nguras...! and about ADSENSE"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal