NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, July 10, 2011

Belajar bersabar Belajar untuk tidak berprasangka

Posted by Nono AB Jalil at 1:00 PM
/hihi


Sekarang ni, aku tengah belajar untuk menjadi seorang penyabar... /blush
Dan juga belajar untuk tidak sentiasa berprasangka buruk..

Nak kata tu senang, senang bagi yang original tapi bukan aku.
Jujur aku katakan, aku ni seorang yang panas baran. Kerja asyik nak marah je.
Dah tu, asyik fikir negatif je.
Yela, tidak dinafikan semalam, adalah jugak aku berfikiran negatif terhadap si dia. /sweat
Jadi, aku try buang jauh-jauh perasaan tu. Fuh! Sangat sukar!
Dalam otak aku, `Sabar! Sabar!`
At last, dapat lah juga sikit (kowt)

By the way, aku nak bagi ucapan terima kasih kat kawan aku ni Siti Nadzirah pasal sentiasa bagi nasihat yang bernas kat aku..
Tanpa dikau sahabat ku, daku masih paloi-paloi.. 
Terima kasih pada Yahoo Messenger juga..
Without you, i tak dapat chat sama sahabat i.
Hahahhahah...
Azie!!! Aku sayang ko! /XD

/bye


0 comments on "Belajar bersabar Belajar untuk tidak berprasangka"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal