NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, July 12, 2011

My Lucky (got unlucky too)

Posted by Nono AB Jalil at 1:52 PM
Konnichiwa Minna-tachi!!! /hihi

Sepatutnya aku nak update blog aku ni semalam lagi tapi adik aku pakai broadband. Jadi, tak ter`update lah blog aku ni semalam. Hehhehehe... /blush
/XD Ni aku nak lah cerita beberapa LUCKY aku.... 

1. Test JPJ( Jabatan Pengakutan Jalan)

Semalam aku ada TEST JPJ (D) , turn aku pulak number 32. Aiyo! Lama giler aku tunggu turn aku. Dah sampai turn aku tu kan, sempat lagi nak main handphone. Jadi, aku asyik lah kena tegur pasal aku ni tak habis-habis handphone /sweat.
Apabila aku kat part bukit tu, aku gabra,/omg nervous tak tentu pasal  aku selalu ada problem kat bukit tapi semalam, alhamdulillah. Aku lepas, 20saat je aku kat situ.
Bla bla bla bla punya cerita, turn kat jalan raya pulak, hahaha! Aku lupa nak tutup pintu kereta la pulak. Bukan tu je, lampu isyarat MERAH pun aku main langgar. Ya ALLAH ya TUHAN ku, /shock sah aku gagal! Dah jalan punya jalan, balik lah kembali ke tempat aku bertolak tadi. Dia kira lah markah, dalam otak aku
 `sah aku gagal! /floor sah aku gagal!`
Then bila aku tengok dia bagi 16/20. Aku tanya lah,

"Kamek gagal ka towk? "
Dia pun jawab lah,
"Sik lah, kitak lulus (dah senyum dah muka aku sambil sedikit terkejut) tapi mun ikut sitem DEMERIT, kitak dah gagal".

Hahahhahaha... /wahaha
Aku LULUS!!!! Alhamdulillah! /blush Aku tak sangka tau. Akhirnya, minggu depan lesen kereta aku akan keluar.!
Yay..! Yay..! Yay..!


2. SingKwong Sibu

Malamnya family aku dan aku sekali having dinner kat KFC. Memang lah aku nak order mak aku tak bagi. Takpelah, terjumpa pulak aku dengan SCHOOLMATE lama aku. Huhuhu... Aku tegur lah,dia kata, 

" Laa.. aku ingat artis ne tadik?"
Aku jawab lah..
"Deh! Nang ada... Hahahahhah"...
/blush

Lepas habis makan, pergi potong rambut.. mak aih! Buruk nya!!!! /omg
Dahlah rm18 pulak tu.. ni lah jadi kat rambut aku..




Rambut depan aku terlebih pendek cina tu pergi potong.. /shock geram nya!!!
Tak kisah lah semua tu, menda dah jadi.
Lepas potong rambut kan, aku pergi beli baju..
Whoa! /please
Baju yang aku nak macam kat internet aritu aku jumpa!
Murah pulak tu, RM24 je...
Sepasang lagi pun RM24..
Best Buy! /nobigdeal

Banyak lagi pkaian yang kat internet aku nak...
Contohnya yang macam ni,




pakaian ni nampak rumit kan? tapi tak rumit sebenarnya..

pastu, aku nak seluar yang ni juga





dress yang macam ni..


Baju pulak, aku suka yang ni




amacam? lawa ka? tak terdedah sangat kan?
hehheheh /XD

Ni lah baju yang aku jumpa


 Lebih kurang lah tak lah sama sepunhnya.. /XD

Yang ni, kasut yang sangat aku harapkan akan jumpa tapi tak jumpa-jumpa /blur


Please /please buy it for me Daddy if you found it.
Hahahhahahah /XD

Yang unlucky tu, aku malas nak cerita..
By the way, see ya... 


Domo /bye

0 comments on "My Lucky (got unlucky too)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal