NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Monday, November 28, 2011

Aveyond Series (GAME)

Posted by Nono AB Jalil at 12:23 AM

Blur Aveyond tu ape?
 Aveyond nie, adalah sejenis Game RPG . Sekarang nie, senang cerita lah kan, aku memang ketagih dengan RPG nie. Sangat best. Nak download free dia ada susah sikit. Pasal banyak yang keluar Free Download Game Trial. Menyemak je kan? Kalau nak full version punya, kena lah pandai cari sendiri, nak bagi link pun, link tak save lah pulak. 
Nak jadikan cerita, Aveyond RPG nie ada banyak siri tapi aku suka 4 je daripada semua Aveyond yang ada. Game RPG nie macam berepisod lah. Sangat layan.. Rugi tak cuba.. :) Lagi-lagi bagi yang sangat minat dengan game yang cute-cute.

Sini aku bagi screenshot dia.

1. Aveyond: The Lost Orb 
Free Full Pc Download 
Link : Aveyond: The Lost Orb Free Full Pc Download



2. Aveyond: Lord of Twilight
Yang kedua nie, unik sikit game dia. Ada gabungan cerita snow white dengan ahli sihir pulak. Vampire pun ada. :(





3. Aveyond: Gates Of Night
(sekarang nie aku tengah main)



4. Aveyond: Darkthrop Prophecy ( FINAL )
Haa... yang nie memang penghabisan dia. Aku belum main lagi tapi dah download awal lah.. lol





Yang paling penting nak infrom nie, memandangkan RGP nie bersambung, korang tak perlu risau sebab segala-gala item korang dari previous Aveyond dapat bawak masuk ke next Aveyond. Asalkan korang dah save awal-awal. Lepas install yang baru, terus je LOAD QUEST dia. Pastu main macam biasa.
hihi 



thnx

0 comments on "Aveyond Series (GAME)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal