NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, November 20, 2011

Gaya Artis Barat

Posted by Nono AB Jalil at 11:56 AM
Konnichiwa Minna-tachi!!!!

Semalam aku jalan-jalan kat Google, niat nak cari gambar-gambar The Twilight Saga: Breaking Dawn tetapi lain pulak jadi nya. Hehehe.. Semalam tu, aku tergoda pulak tengok gaya beberapa orang artis Barat nie dan aku nak sangat ikut gaya tu pasal gaya tu boleh bawak kat Malaysia jugak ( senang citer, tak terlalu terdedah lah ).

Nie ada beberapa gambar dorang yang aku nak share. Sedikit sebanyak tu, mungkin korang terdetik nak ikot gaya nie jugak . :P

Dakota Fanning





 Yang gaya yang paling ringkas bagi aku. huhu








Demi Lovato















Untuk pengetahuan, gaya Demi Lovato kebanyakkan menggunakan legging (gambar-gambar yang aku dah download kat dalam lappy).
hihi
 Orang macam aku nie, tak berapa suka dengan legging, jadi, aku memang akan gantikan dengan seluar jeans. ;)

Selena Gomez



























Demi Lovato and Selena Gomez




Kalau korang perasan lah, kebanyakkan pakaian dorang nie hanya menggunakan 3 `helai` kain (tak termasuk seluar) baju, baju luar dan skaff ataupun baju dan skaff ataupun lagi baju dan baju luar. Sound simple, right?
:o

Tambahan pulak, aku rasa kalau nak dikira bajet, takde lah mahal sangat yang penting pandai MIX AND MATCH pakaian korang. Kalau nak diikotkan, gaya nie dah lama dah orang pakai dan sampai sekarang pun masih ada lagi yang pakai. 
hihi

Pada pendapat aku, gaya dorang nie sesuai sangat lah dipakai oleh golongan remajahihi

thnx

3 comments on "Gaya Artis Barat"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal