NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, November 15, 2011

Nono Lu Kurus atau Berisi ?

Posted by Nono AB Jalil at 11:30 AM
Konnichiwa Minna-tachi!!

Hahaha... nak tahu pasal pe aku post title macam tu? Mestilah ada sebab kan?
Kalau nak tahu, disebabkan gambar ( yang kebanyakkan pose arah muka dan tumpuan pada muka) aku, banyak yang fikir aku berisi  lebih-lebih lagi yang tak pernah jumpa dengan aku tapi sesiapa yang pernah, orang tue faham lah, kan? :)


hehehe... malangnya, itu sebaliknya..

Tinggi: 160.5cm
Berat: 45kg
B.M.I: 17.9 (kalau tak silap la)

Jadi dh dapat anggarkan? Kalau tak dapat, nie gambar aku yang aku nak show off..



Dah terjawab kan? Heheheh....

4 comments on "Nono Lu Kurus atau Berisi ?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal