NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, December 31, 2011

Tak cukup bahan

Posted by Nono AB Jalil at 12:53 PM
Wuwuwuuwuwu.....:`( aku sangat berdukacita.

tadi aku dengan adik bongsu aku nak lah keluar pergi beli barang yang ada kat dalam kem ni. aku lupa pulak yang hari ni hari Sabtu, bukak setngah hari je lah. Dah pertengah jalan, aku call lah kawan aku yang kerja kat kedai runcit tu. Laa, taukey dia dah balit pulak. strez

Tambahan lagi, dahla kereta takde, kalau tak, dah lama aku keluar ke kedai bawah bukit sana.hurm Dah lah aku tak reti pakai motorsikal Uncle aku (pakai pandai tapi tak pandai angkat double stand).

Niat nak masak ayam masak rendang, tapi apa kan daya, TAK CUKUP BAHAN la pulak gara-gara masalah yang sangat tak dapat dielak. oooo

Kempunan aku :(

0 comments on "Tak cukup bahan"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal