NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, September 15, 2011

Bakal berpindah ke Muara Tuang, Kota Samarahan

Posted by Nono AB Jalil at 11:23 PM 0 comments
Konnichiwa Minna-tachi!!

Hurm . .
Ingin aku nyatakan (seperti title entry di atas) aku akan berpindah..
chewah! Jadi orang Samarahan pulak aku kali ni..
Jujur aku katakan,kalau aku berpindah pun dari Sibu ni,aku tak berasa sedih sangat..

Al-maklum~ untuk pengetahuan umum..
Sepanjang-panjang aku hidup kat bumi Sibu ni(dari usia 15tahun)..
Aku banyak pengelaman pahit daripada yang manis..
Yang manis tu,memang lah ada tapi tak banyak..

Nak kata Alhamdulillah tu,taklah jugak..
Pasal rumah family Daddy cayang ni kat Sibu (JADE VILLA)..
Kebetulan pulak,rumah yang aku diam kat Sibu sekarang boleh kata agak dekat (KEM RASCOM) dengan rumah Daddy Cayang aku..
Kiranya,kalau dia balik Sarawak pun (sekarang dia kat KELANTAN), tak dapat aku direct nak jumpa dia dah. . :(

Terima je lah..
Lagipun,kalau ada jodoh, takkan kemana..
Tu je yang aku nak sampaikan. . .

Domo /bye

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Salam Merdeka.

Posted by Nono AB Jalil at 5:18 AM 0 comments
Konnichiwa Minna-tachi!! /hihi

ehehe . . Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada skoders semua
aku rasa,masih belum terlambat lagi aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri ni
/XD
Bukan apa aku lambat wish.. Macam-macam hal yang jadi dan aku pun ada sedikit sibuk



sekarang ni,takde benda sangat aku nak share
sekadar meng'update blog je lah aku ni..
/wahaha
Haha..

Ok lah, itu je aku nak sampaikan..
Wassalam.. /please

domo /bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal