NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, October 27, 2011

Long Time no Update

Posted by Nono AB Jalil at 11:42 PM 0 comments
Konnichiwa Minna-tachi!!!

Setelah sekian lama menghilang ( kowt) daku kembali lagi untuk menyemak.,
Hahhahahah.... 
Dari hari tu lagi aku nak uploads segala picture2 raya aku...
Tapi, tak ter`upload pulak dah.

Hahahaha.... menyemak la jap dengan picture2 raya aku ye...
Bia lambat asal ter`upload jugak...
Taknak tengok takpe, aku bagi DADDY BUCHUK aku je yang tengok.. hahhahahha

Memories of Raya 2011

















Yang baju PINK or yang baju HIJAU yang nak macam BIRU tu,
AKU LA...

Silakan mengutuk saya jikalau anda sudi...

:)


Domo /bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal