NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Monday, November 28, 2011

Aveyond Series (GAME)

Posted by Nono AB Jalil at 12:23 AM 0 comments

Blur Aveyond tu ape?
 Aveyond nie, adalah sejenis Game RPG . Sekarang nie, senang cerita lah kan, aku memang ketagih dengan RPG nie. Sangat best. Nak download free dia ada susah sikit. Pasal banyak yang keluar Free Download Game Trial. Menyemak je kan? Kalau nak full version punya, kena lah pandai cari sendiri, nak bagi link pun, link tak save lah pulak. 
Nak jadikan cerita, Aveyond RPG nie ada banyak siri tapi aku suka 4 je daripada semua Aveyond yang ada. Game RPG nie macam berepisod lah. Sangat layan.. Rugi tak cuba.. :) Lagi-lagi bagi yang sangat minat dengan game yang cute-cute.

Sini aku bagi screenshot dia.

1. Aveyond: The Lost Orb 
Free Full Pc Download 
Link : Aveyond: The Lost Orb Free Full Pc Download



2. Aveyond: Lord of Twilight
Yang kedua nie, unik sikit game dia. Ada gabungan cerita snow white dengan ahli sihir pulak. Vampire pun ada. :(





3. Aveyond: Gates Of Night
(sekarang nie aku tengah main)



4. Aveyond: Darkthrop Prophecy ( FINAL )
Haa... yang nie memang penghabisan dia. Aku belum main lagi tapi dah download awal lah.. lol





Yang paling penting nak infrom nie, memandangkan RGP nie bersambung, korang tak perlu risau sebab segala-gala item korang dari previous Aveyond dapat bawak masuk ke next Aveyond. Asalkan korang dah save awal-awal. Lepas install yang baru, terus je LOAD QUEST dia. Pastu main macam biasa.
hihi 



thnx

Sunday, November 27, 2011

Nak tukar layout tapi....

Posted by Nono AB Jalil at 3:57 AM 0 comments

Haish! strez Tapi lain jadi nya. Yola, asal nak tukar je, haa... entry jadi DOUBLE pulak. Annoying ! strez
4 kali aku buat... 4 kali jugak jadi macam tu. Aku sangat lah naik fed up.. So i give up! Pakai je lah layout blog yang sedia kala ni.
zzz

thnx

Sunday, November 20, 2011

Gaya Artis Barat

Posted by Nono AB Jalil at 11:56 AM 3 comments
Konnichiwa Minna-tachi!!!!

Semalam aku jalan-jalan kat Google, niat nak cari gambar-gambar The Twilight Saga: Breaking Dawn tetapi lain pulak jadi nya. Hehehe.. Semalam tu, aku tergoda pulak tengok gaya beberapa orang artis Barat nie dan aku nak sangat ikut gaya tu pasal gaya tu boleh bawak kat Malaysia jugak ( senang citer, tak terlalu terdedah lah ).

Nie ada beberapa gambar dorang yang aku nak share. Sedikit sebanyak tu, mungkin korang terdetik nak ikot gaya nie jugak . :P

Dakota Fanning





 Yang gaya yang paling ringkas bagi aku. huhu








Demi Lovato















Untuk pengetahuan, gaya Demi Lovato kebanyakkan menggunakan legging (gambar-gambar yang aku dah download kat dalam lappy).
hihi
 Orang macam aku nie, tak berapa suka dengan legging, jadi, aku memang akan gantikan dengan seluar jeans. ;)

Selena Gomez



























Demi Lovato and Selena Gomez




Kalau korang perasan lah, kebanyakkan pakaian dorang nie hanya menggunakan 3 `helai` kain (tak termasuk seluar) baju, baju luar dan skaff ataupun baju dan skaff ataupun lagi baju dan baju luar. Sound simple, right?
:o

Tambahan pulak, aku rasa kalau nak dikira bajet, takde lah mahal sangat yang penting pandai MIX AND MATCH pakaian korang. Kalau nak diikotkan, gaya nie dah lama dah orang pakai dan sampai sekarang pun masih ada lagi yang pakai. 
hihi

Pada pendapat aku, gaya dorang nie sesuai sangat lah dipakai oleh golongan remajahihi

thnx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal