NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, December 31, 2011

2012 ?

Posted by Nono AB Jalil at 11:36 PM 0 comments
We almost reach 2012...
Only a few minutes left and were going to the another year.
Say GOODBYE to 2011 and WELCOME 2012. 



Past is past and let it bygone to those who has bad moment in 2011. :/
And to those who has sweet moment within yourself, APPRECIATE it because that precious moment only came once in your life and can`t be repeat it even how many time you ever tried. 
It won`t be the same like the 1st ONE.  hello

Peace Lover :)

Try to make it the best for yourself in upcoming year.



Tak cukup bahan

Posted by Nono AB Jalil at 12:53 PM 0 comments
Wuwuwuuwuwu.....:`( aku sangat berdukacita.

tadi aku dengan adik bongsu aku nak lah keluar pergi beli barang yang ada kat dalam kem ni. aku lupa pulak yang hari ni hari Sabtu, bukak setngah hari je lah. Dah pertengah jalan, aku call lah kawan aku yang kerja kat kedai runcit tu. Laa, taukey dia dah balit pulak. strez

Tambahan lagi, dahla kereta takde, kalau tak, dah lama aku keluar ke kedai bawah bukit sana.hurm Dah lah aku tak reti pakai motorsikal Uncle aku (pakai pandai tapi tak pandai angkat double stand).

Niat nak masak ayam masak rendang, tapi apa kan daya, TAK CUKUP BAHAN la pulak gara-gara masalah yang sangat tak dapat dielak. oooo

Kempunan aku :(

Baby 1Malaysia

Posted by Nono AB Jalil at 9:50 AM 0 comments
Hehehehehe...
Ada sebab tu, cuba korang tengok video tu dulu, baru korang paham kenapa dia tu Baby 1Malaysia.


Kita satu bangsa...
1negara...
Kita 1Malaysia..

Syukur Alhamdulillah

Posted by Nono AB Jalil at 9:07 AM 0 comments
Salam ...


Hati aku sangat gembira.hihi
 Mak aku kejap tadi (8.27am), balik ke rumah. Memang SUMPAH aku terkejut la jugak. Terganggu tidur aku kejapzzz . Aku tanye lah mak aku, KENAPA balik tiba-tiba la,kan? fuh

Jawabnye, kekurangan stok. Barang banyak LAKU.

Aku senyum je,>< alhamdulillah.. Rezeki dari ALLAH.
Siap bagitau jugak, minggu nie, dia dapat RM17k hasil duit daripada bisnes dia. 
Cun-cun pulak hujung tahun. 
Ada la jugak bajet adik-adik berbelanja barang sekolah (dorang belum beli barang sekolah lagi pasal mak BUSY)

Confusing Gender

Posted by Nono AB Jalil at 2:20 AM 0 comments
Assalammualaikum....

Weirdo with my TITLE?
no need  to...
:)

This entry only connected with my young sister.

A lot of my neighbourhood confius with my sister gender.

Why? The most reason is her HAIR !


i wanna laugh when i see this, but nevermind..
continue..

 Peace!

 and PEACE!


 Flower for You !

Am i Look like a baby GIRL now?
=D

Baby Wearing Tudung

Posted by Nono AB Jalil at 1:54 AM 0 comments
Salam dan Salam dan Salam...

Hahahahhaa....
Have you ever see baby wearing tudung?
Sure you do and some maybe NOT..
Not many if you can see...
You might be lucky if you can see they wearing tudung
 (bcoz they look MAJOR CUTE).

Why am i said that?
Once you put tudung on their head surely they gonna put it off  back and throw it on the floor.
Am i RIGHT?

Here i have some of my CUTEST sister pictures.

TERBAIK !!!
(ciplak Boboiboy Jap)




SPECIAL VIDEO !!!!!!!!




Please VIEW 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal