NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, March 13, 2012

Add New Buddyz !

Posted by Nono AB Jalil at 11:54 PM
Yay! Kawan yang sekian lama aku jarang contact, now often lak contact since dia dah lahirkan baby.
Aww.... so sweet... Aku lom lagi tengok muka baby dia. Well, sekarang kitorang dah tak tinggal sama.
Dia sekarang tinggal dengan HUSBAND dia kat Bako, Kuching.

So, aku menyepi je lah di Sibu nie. 
Hehehhe...
By the way, aku baru add dia dalam list BUDDYZ aku kat DiGi je lah...
Borak-borak pun free 24hours (charge fee RM10 pasal add new buddyz).
:)


Nie gambar lama kitorang dulu.. 
Masa tu umo kitorang masih lagi 18tahun (sekarang 20tahun dah)..
Yang rambut perang tu aku, yang rambut hitam tu lah kawan aku Zue.
:)

0 comments on "Add New Buddyz !"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal