NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, March 28, 2012

I Have Create 2 New Blog

Posted by Nono AB Jalil at 1:43 PM
Helloooooo.....
Haa... Seperti title entry di atas. Aku memang buat 2 BLOG semalam dan tadi.
Hehhehe.. bukan pe, aku taknak blog aku yg utama nie serabut dan kacau bilau lah.
Aku tengok BLOG LIST aku, sarat pulak dengan `sampah` yang takde kaitan pon dengan DAILY LIFE aku.

Asal nya, memang aku buat blog nie tempat untuk aku meluah pendapat dan perasaan aku. Bukan untuk aku COPY PASTE itu dan ini. 

Well then, pendek cerita.. Nie lah blog-blog aku.


Apa pulak tujuan aku buat blog tu (tunjuk atas) . 
Haa... tu tempat aku kumpul aku punya favourite songs lyrics la der.. 
Well, tak lah aku payah nak korek-korek blog nie yang dah bercampor dengan Entry-entry lain dan tak semak lah blog aku dibuat nya. Hehehhe...
Nie nama link yang aku pilih,

Oh ! Nak tengok? Klik je picture tur...

dan blog yang ke-2 pulak. Pasai po pulak deh?


Hehehe.. yang nie SPECial sikit. Nak tahu kenapa? Sebab blog nie aku buat khas untuk keluarga angkat adik bongsu aku. Tu aku pilih layout yang tu jugak. Sesuai dengan tema kan?
Majoriti yang ada kat blog tu gambar-gambar adik bongsu aku. 
Nak tengok nama link lak?
Nie dia..

Nak tengok jugak? Klik je lah pic tu.. Hehhehehe

Eh?! Kenapa shin-chan?
Tengok nie...



Faham dah kenapa? Hehehhee...

Happy BLOGGING :)

3 comments on "I Have Create 2 New Blog"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal