NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, March 15, 2012

Penutupan Picnik.com

Posted by Nono AB Jalil at 10:28 AM
Sedia maklum kepada kalian yang tak tahu tentang penutupan laman web Picnik.com.

Untuk pengetahuan umum, pada 19 April 2012,laman web tersebut akan ditutup.
Well, memandangkan bakal ditutup jugak, editing yang ada word PREMIUM tu pun dah di unlock.
Kalau korang yang sebelum nie tak berpeluang nak try (well, memandangkan perlu bayar sebelum nie), boleh lah korang cuba sekarang.

Tak rugi ouh... kalau nak`warna` rambut pun boleh. 
Hehehehheh...
Yang nak make up tu pun boleh jugak... 

Nie lah hasil Picnik aku yang aku bedal tadi...

Selamat menatap !





(Mekap macam tebal pulak.. hahhaha)





Finsh sudah, sori lah kalau hodoh..
Aku bukan pro editor...
Hehehe.. 

:)

Happy Picnik





0 comments on "Penutupan Picnik.com"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal