NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, May 30, 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Posted by Nono AB Jalil at 11:59 PM
Bismillah...Hehehehe... ini giveaway contest aku dan Feyra yang pertama.Aku terdetik nak buat lepas aku tengok banyak sangat GA yang dibuat kat *pelusuk blog di Malaysia nie. Jadi, aku ajak lah Cik Feyra nie. Nak jugak dia.... :)
Mudahan dapat banyak sambutan lah yer.



Syarat-syaratnya :

  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
  • WAJIB klik SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.

  • Tarikh mula: 1 Mei 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: 31 Mei 2012 
  • Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER dengan TWITTER supaya senag nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 15 orang.

  • Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh tanya di Twitter  atau hantar e-mel erihakuren@gmail.com.
  • Kalau nak hadiah gempak-gempak tu, tolong-tolong lah jugak klik ads yang ada tu yer.
Peserta akan diadili dengan menggunakan RANDOM.ORG . Jadi, tiada istilah pilih kasih.

Klik sini untuk senarai hadiah.

Klik sini untuk senarai peserta.


Senarai Peserta

Klik sini untuk senarai peserta yang LAYAK


Peserta yang layak

65 comments on "1st Giveaway by Nono Lu and Feyras"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal