NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, May 3, 2012

1st Prize RM100 - Modeling Contest ( picture )

Posted by Nono AB Jalil at 2:11 AM
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 


Well, aku menang Grand Prize..
Malas nak celoteh panjang, usha picture.

Disebabkan aku dapat voucher RM100 dari Contest tu...
Aku gunakan lah voucher tu untuk membeli item yang takkan aku beli guna duit aku sendiri..
Thanx to my voters.Hehheheh...
hello
Nampak pic kat atas tu, tu lah barang yang aku pilih untuk memenuhi jumlah RM100 tapi ter`ada` baki pulak RM1.
Manakala yang ada word PAYMENT RECEIVED , mana ada aku bayar sesen pun... hahhahah..
=D
Nak tengok jelas dan nyata item yang aku beli?
Chekidaut !
huhu
fashion
Seluar hihi

Red Dress hihi

T-shirt hihi


Itulah 3 item yang aku beli.. 

:)

Teringin nak shopping kat situ?
Klik Beautieqq ! thnx



2 comments on "1st Prize RM100 - Modeling Contest ( picture )"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal