NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, May 30, 2012

Berita baik buat semua peserta yang layak tapi tak menang !

Posted by Nono AB Jalil at 1:30 AM
Aduh sori kat korang kalau korang rasa leceh buat itu dan ini dalam Giveaway pertama aku yang buruk lagi tak comei ni.
Ye~ ada yang mengadu hadiah memang tak seberapa cuma aku nak korang bersikap adil pasal aku ada surprise untuk semua peserta yang layak.

Semua peserta yang layak sebenarnya akan dapat hadiah kecil dari aku
 ( untuk 10orang sahaja- bagi yang tak menang hadiah yang telah disenaraikan untuk GA ini ).
Mungkin ada yang tao kan aku diam Sarawak, dan korang mesti tao kat Sarawak ni banyak cenderatamata kecil-kecil yang unik .
 Kalau korang refer previous entry, rezeki mak aku agak baik.
Jadi, duit aku pun masyuk...

Tolong jangan marah-marah yer~

Tu kan, dapat hadiah dah... 
Hadiah yang nie mungkin lambat sikit akan di post pasal nak tunggu habis GAWAI dulu la ^^

Tapi mintak tolong sangat-sangat kat korang untuk bagi kerjasama pasal aku tak dapat nak semak semua ID pasal terlalu ramai ( bukan terlalu ramai join tapi terlalu ramai follow untuk 1st blog nie )

Refer entry ini untuk melayakkan diri di Random.com ~
SENARAI YANG LAYAK RANDOM.COM

Kalau rasa tak masuk senarai tu, tolong buat cepat-cepat pasal esok last dan tarikh tutup !
Lepas ni tak mao dengar kata ada join dan ikot semua syarat tapi tak dapat masuk senarai  yang LAYAK pun.

Bagi yang baru join tu pun WAJIB buat perkara yang sama.

7 comments on "Berita baik buat semua peserta yang layak tapi tak menang !"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal