NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Friday, May 4, 2012

Birthday Present

Posted by Nono AB Jalil at 1:29 AM
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 

Alhamdulillah..
Aku happy sangat-sangat ! Hajat (barang) yang aku nak sangat akhirnya tercapai jua..
Dari tahun 2010 lagi aku dah WANTED DSLR ni.. 
Walaupun aku tak dapat DSLR NIKON D60
sekurang-kurangnya aku dapat jugak kamera yang bergelar DSLR atau bak kata orang,
 KAMERA BESAR/KAMERA PUSING-PUSING..
Hahahaha...

Sebenarnya birthday aku jatuh pada hari Ahad, iaitu bertarikh 6 Mei, tapi mak aku belikan awal sebab tak sempat nak celebrate birthday dan beli hadiah nanti.
Harga DSLR aku tu bernilai RM1998 tapi aku check kat internet, baru RM1599.
Hairan bin Ajaib, nank untung je lebih..
Tapi nak jugak mak aku belikan (aku tambah RM200 je ).

Hehehe.. by the way, aku memang happy giler... ! 
Aku lom `khatam` lagi dengan kamera tu tapi lama-lama reti lah aku, kan?


My NIKON ! :)

4 comments on "Birthday Present"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal