NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, June 24, 2012

Nono Lu adalah SPONSOR Giveaway/Contest kepada

Posted by Nono AB Jalil at 4:39 PM
Dimaklumkan bahawa aku adalah sponsor kepada mereka yang tersenarai di bawah~
Berminat nak join ?
atau
Berminat nak di`sponsor oleh Nono Lu?
Bagi yang nak join tu, silakan klik banner-banner yang cute di bawah~
Tak rugi mencuba, kan?
Mana lah tahu ada rezeki korang ~
dan
pada yang berminat di`sponsor tu, korang boleh tinggalkan e-mel korang kat komen.

Apa lagi kepada yang belum join? Mari meriahkan lagi Giveaway/Contest mereka !


Giveaway: Kamek Maok Mac Items dari Mem Nono Lu
( yang ini bukan sponsor, my own GIVEAWAY, harap sudi join )





1st Dorayaki Giveaway By Ain





Giveaway Blog oHsemm by Eira Shamiera




Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie



3 comments on "Nono Lu adalah SPONSOR Giveaway/Contest kepada"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal