NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, May 1, 2012

Rupa-rupanya...

Posted by Nono AB Jalil at 2:31 AM
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras.





Semalam aku bukak ACTIVE kan lah balek Facebook Buchuq aku neyh. 
Ada lah sesetengah tu menyakitkan hati aku but nevermind, i`ll just skip to the point.
strez

Ada lah post dia nie
Aku ingin engkau selalu,
Sentiasa disampingku/ menemani aku
Sori, aku tak ingat yang mana satu..
Then, ada lah kerabat sahabat Facebook dia komen, at last, muncul ayat PERMAISURIKU.
Aku hairan tao, pasal ada lah jugak dia panggil aku PERMAISURIKU
(masa tu masih kawan-POST TU dalam bulan JAN 2011).
Boleh kata setiap hari la ada panggil aku camtu waktu tu, aku reply la kat komen tu,
"paham-paham".
Walhal aku tak faham, just terasa tu mungkin aku. ;)

Jadi, hari nie aku terdetik la nak tanya dia.
Dia kata, 
" Daddy sebenarnya nak ngorat Mummy. Pakai bahasa kias-kias lah. Malu la kalau direct".

Aww......
 huhu
Aku tak henti-henti senyum tadi. Tambahan, aku tak pernah tao pun yang kias-kias tu rupanya aku orang yang dimaksudkan..

hihi"So sweet", aku kata. Dia ketawa sipu-sipu.heart

Last-last, aku teringat waktu 1st time rasmi jumpa as patner.
Aku menangis pulak bila dia kata dia nak jadikan aku ISTERI dia.
Pasal aku terkejut dan aku lagi rahsia disebaliknya.

hurm

0 comments on "Rupa-rupanya..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal