NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, June 10, 2012

Anzalna Dedah Kisah Neelofa Yang Busuk Hati

Posted by Nono AB Jalil at 8:38 PM
Kalau minggu lepas, Tasha Shilla meluahkan isi hatinya yang kecewa dengan Neelofa kerana mempertikaikan kemenangannnya di dalam ABPBH , hari ini menerusi BiPop, Anzalna membuka kisah Neelofa yang pernah menghiris perasaannya satu ketika dahulu.

anzalna neelofa

Anzalna berani membuat pendedahan ini selepas membaca cerita daripada Tasha Shilla. Menurut Anzalna, apa yang diceritakan adalah fakta dan bukannya fitnah. Tragedi ini berlaku sebaik sahaja pertandingan Dewi Remaja berakhir. Menurut Anzalna, pendedahan ini dilakukan untuk orang ramai mengetahui warna sebenar diri Neelofa.

anzalna

Kata Anzalna:-

Walaupun saya tidak menang sebarang tempat dalam pertandingan itu, hanya menjadi finalis, Lofa tetap tidak berpuas hati dengan saya. Menerusi laman social Facebook milik keluarganya, Lofa menghina keluarga saya dengan perkataan tak elok. Saya tak tahu apa motif Lofa berbuat begitu, sedangkan saya tak menang pun, mungkin dia busuk hati, sama seperti yang pernah diceritakan Tasha sebelum ini.
Semua pengikut saya di FB tahu Lofa menghina keluarga saya. Lofa juga mewujudkan satu akaun “Kami Benci Anzalna”. Selain itu, saya turut menerima ugutan daripadanya sekiranya saya memenangi pertandingan Dewi Remaja. Bagi saya walaupun perkara itu sudah lama berlalu, apabila saya membaca pendedahan Tasha, saya dapat rasakan apa yang dilalui Tasha, saya lebih dulu merasainya.
Cuma saya tidak pernah membuat pendedahan sebelum ini. Terus-terang, apa yang dilakukan Lofa amat menghiris perasaan saya. Saya nak semua orang tahu warna sebenar diri Lofa. Sampai sekarang saya masih dengar orang bercerita, Lofa terus bercerita benda buruk mengenai diri saya, nak jatuhkan karier saya. Ramai artis senior yang bercerita kepada saya, seolah-olah Lofa tidak berpuas hati dengan saya.
Ketika Dewi Remaja dulu, saya tak menang sebarang tempat, tapi kenapa dia perlu busuk hati? Lofa pula ada ramai peminat, saya pula sebaliknya. Justeru kenapa dia perlu busuk hati? Sebelum ini ramai wartawan bertanya antara saya dan Lofa, tapi saya tak cerita apa-apa, takut dilabel bermulut jahat, namun selepas pendedahan Tasha, barulah saya ada kekuatan untuk bercerita.
Saya sedar diri saya ini tidak sepopular dirinya. Jadi tak perlulah busuk hati dengan saya. Saya masuk industri ini, tidak berniat nak kejar populariti, saya nak cari rezeki. Kalau saya nak kejar populariti, dah lama saya buat kontroversi seperti dirinya. Biarlah kita sama-sama cari rezeki dengan ikhlas, Lofa patut bersyukur dengan apa yang diperolehinya hari ini.


Fuh ! Panas kan? Aku tak sangka Neelofa nie busuk hati...
Aku ada dengar khabar jugak yang ramai tak puas hati Neelofa menang Dewi Remaja.
Denagar khabar jugak, Neelofa nie ada sogok orang dalam dengan duit.
Well, orang kaya katakan.
Apa lah masalh betina tu.
Aku dulu mengaku aku suka dia, lepas aku tengok picture dia yang nie:
Teruslah aku hilang minat.
Orang kampung batak glamour la tu.
Dia nie orang Pasir Mas, Kelantan. Jadi, bila aku tengok dia memang aku kecewa sangat.
Aku memang respek orang Kelantan sebab pegangan agama mereka, tapi bila aku tengok orang Kelantan ( Neelofa ) sendiri macam nie, aku kecewa.
Walau camne pun, aku tetap respek orang KELANTAN, tapi aku tak respek Neelofa nie walau geliga mana pun otak dia.
Kalau nak tahu gak, kat twitter Neelofa block aku.
Aku refresh banyak kali, masih jugak tak dapat, dia punya TL pun aku tak dapat tengok. Sekali aku log out and try guna acc twitter kawan aku, tu dia !
Dapat pulak ! Sah lah aku kena BLOCK dia. 

For Anzalna,
I adore you dear... Sabar je lah dengan orang yang menjatuhkan u tu yer...
LOVE YOU ^^


3 comments on "Anzalna Dedah Kisah Neelofa Yang Busuk Hati"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal