NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Monday, June 4, 2012

Pemenang Saguhati 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Posted by Nono AB Jalil at 5:00 PM
Senarai penerima SAGUHATI 10x

15(45)
42
46
24
17
43(39)
25
9(44) 
5
49


semak link disini

p/s: para peserta telah diberi peluang untuk meninggalkan number GA tapi ada yang tak berbuat demikian.
ini adalah keputusan RANDOM muktamad.

Yang ada (number GA) kat dalam sebenarnya pemenang tapi tiada dalam senarai peserta yang layak maka di random sekali lagi buat peserta yang layak.
Kenapa tak layak? Sebab korang tak tinggalkan NUMBER GA kat ruang yang disediakan. 
Tempoh dah diberi tapi tak ramai yang respon.

By the way, kepada para pemenang, anda diminta emelkan butiran ke erihakuren@gmail.com .
Bagi yang menang item, bagi nama,alamat,no.hp number GA.
Topup pulak, bagi no.hp, number GA dan line apa.

p/s: para peserta diminta menuntut hadiah sebelum 10Jun kerana penghantaran akan dilakukan pada 11Jun. Diingatkan jugak, tiada cabutan ke-2. Bagi para peserta yang hendak menuntut hadiah selepas tarikh tersebut, anda tidak akan dilayan ( kerana semua hadiah -kecuali hadiah misteri- aku sendiri yang sediakan).
 MY GIVEAWAY, MY RULE, MY TIMING.

Jadi tolong hargai masa aku yer pasal aku nie jarang keluar rumah dan pos ofis sangat jao dari rumah aku.

17 comments on "Pemenang Saguhati 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal