NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Friday, June 1, 2012

Siapa yang menang 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Posted by Nono AB Jalil at 12:01 AM
Ini adalah auto-post



Dengan rasminya,tamat lah sudah GIVEAWAY ini.
Sebarang penyertaan selepas ini takkan diterima.
Siapa suruh tak alert... 
Tq kepada yang sudi join tu yer, memang tak sangka tao, target cuma 30orang tapi penyertaan agak ramai dan lebih dari target.

Opps~ belum ada pemenang!

Ni nak bagitao, aku akan offline buat sementara waktu pasal pagi-pagi nanti kena bersiap balik kampung untuk perayaan GAWAI ( keluarga bapak tiri aku iban la), jadi mintak maaf sekali lagi yang korang kena tunggu sesudah aku balik kampung.
Ada yang marah aku tak nie?

Oleh kerana masih banyak lagi masa, korang yang berada dalam senarai peserta tapi tak layak ,
boleh tinggalkan number GA korang kat link ni

Hanya para peserta yang tiada dalam senarai layak sahaja yer, pasal GA ini sudah tamat tempoh dan perhatian jugak buat para peserta, pastikan korang ikut syarat yang telah ditetapkan.

Aku taknak lah korang tinggalkan number GA tapi tak follow blog yang wajib.

Sebarang penyertaan baru CLOSED dan takkn diterima dah.

Sekian ~ Selamat Hari Gawai ^^


3 comments on "Siapa yang menang 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal