NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Monday, July 23, 2012

Kek Lapis Sarawak Online

Posted by Nono AB Jalil at 11:54 PM
Nak dekat raya nie, berbagai persiapan yang nak dibuat kan?
Opps !! Terlupa pulak dengan tajuk entry..

Yer.. Kek Lapis Sarawak Online...
Ada yang berminat nak beli tak?

Aku plan nak jual Kek Lapis Sarawak pulak lah kali ni ..
Memandangkan nak dekat raya lah katakan ..

Rasa nya, ada yang berminat tak?
Gambar belum di upload lagi pasal belum snap..
Bukan setakat belum snap, belum di pack kan lagi..

Bagi yang diam Semenanjung tu, tak berminat ke nak beli ? 
Insya-allah akan di upload esok atau lusa kalau ada yang berminat nak beli :)

Ni contoh gambar yang aku ambil dari google..
Macam ni lah Kek Lapis Sarawak akan dibungkus :)


Berminat tak? Kalau berminat, aku akan upload :)

1 comments on "Kek Lapis Sarawak Online"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal