NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, July 25, 2012

LOL ! She`s FOLLOW my BLOG pulak.

Posted by Nono AB Jalil at 2:37 PM
Woot ! Woot ! Who she is?
Lyssa Faizureen !!

She`s may not an artist or celebrity !
But she is young famous blogger !!!
( aku teringin jugak ou ! sob! sob! )
Whoa ! Terkesima aku seketika dek tengok ada komen dia...



Nama je sebaya aku, tapi fuh giler !!!! 
Best ar muda-muda lagi dah jadi famous blogger... 
Kalau korang usha blog si Lyssa ni ( klik sini ) sah korang terkedu tengok berapa melambaknya FOLLOWERS dia.
Tak macam aku, yang ada 3digit je . 
LOL ! xD

Yang tak sangka jugak, blog mundur macam blog aku nie, 
orang famous macam dia ada follow !!


Semalam dia FOLLOW Twitter aku dan hari nie dia FOLLOW blog aku .
Hehehehe...

Waduh ! Gawat deh kayak gini ...
:3

p/s: macam mana tak mundur, jarang update entry :P

4 comments on "LOL ! She`s FOLLOW my BLOG pulak."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal