NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, July 8, 2012

Too much addict to SORORITY LIFE

Posted by Nono AB Jalil at 12:59 AM
Ada tak sesiapa yang tahu apa tu Sorority Life?
Ok, bagi yang tak tahu, Sorority Life ni adalah application ( boleh kata macam game lah ).
Game nie kan, sangat sesuai untuk para penggemar feyen..
Bagi yang gila fesyen tapi tak merasai betul2..
Boleh lah join game nie..

Boleh kata, ilusi la sangat kita yang jadi model..
Hehehe..

Ok, nie latest details profile Sorority Life aku.


Untuk pengetahuan umum gak, sekarang nie musim melancong ke ` SEOUL ` tapi kalau nak pergi tu, kena ada passport dulu.

Dan memandangkan aku dah ada passport la kunun, jadi aku dah pon gik seoul dan siap pergi melancong cari baju ^^ :P


Ahahha.. ~ berangan je lebih..
Dah2....

*dush2. ( wake up from dream already )

2 comments on "Too much addict to SORORITY LIFE"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal