NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Friday, August 10, 2012

Johari Pain nak potong kote?

Posted by Nono AB Jalil at 3:46 PM
Perggh !! 
Gempak lah title aku kot... Pantang lagi sekali...
Siapa Johari Pain nie? Dia orang Kelantan..
Haa.. nie yang aku tak suka... 
Pasai apa? Budak Kelantan nie memperlekeh kebolehan orang Sarawak.
Sekurag-kurang Pandalela masuk jugak Olimpik. 
KAU ADA ? !

Nama je 1 Malaysia tapi tetap gak ada unsur-unsur pengasingan antara Malaya dan Borneo.
Apa cer nie tot ?

Nie yang best



Kalau boleh, aku nak tanya dengan mamat nie.
Dia dah potong kote dia ke belum?
Anak jantan tu, takkan mungkir janji kowt?

Aku tak rasa dia nak potong kote dia.
Tolong lah kalau nak update status tu fikirkan kesan dia.
Jangan main lantak je korang nak UPDATE STATUS.

P/S: Tolong jangan kerana nila setitik, kami (warga SARAWAK) benci korang (warga KELANTAN).
 Tak pasal-pasal, orang Kelantan yang tak bersalah, dipersalahkan sekali.

Rujuk sini : Dayung Bidayuh Suok Sangon Sangon. (Gadis Bidayuh Menawan)
Rujuk sini : Cabar Pandelela, peminat tuntut 'janji kerat'

Bak kata Insan Kerdil pula  "Inilah orang kata terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya."
Bak kata Khairulnnisa, menyatakan di Twitter "bila dah gelabah dan-dan buat statement 'sedangkan Nabi ampunkan umat', ada akal tak nak guna sebelum buat statement potong penis. "

Sekian 

1 comments on "Johari Pain nak potong kote?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal