NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, August 11, 2012

Mini Giveaway 7days by Nono Lu

Posted by Nono AB Jalil at 6:40 AM
Assalammualaikum~
Heheheh~
Yay ! Mini Giveaway dilancarkan !!
Duush !!! *kua mercun 

Rasminya, aku melancarkan Mini Giveaway 7days by Nono Lu !
*clap clap clap

Syaratnya bertaip begini :


Siap dah buat syarat kat atas tu? 
Okay ! Sambung lagi buat yang nie.


  • Buat 1 entry yang bertajuk ` Mini Giveaway 7days by Nono Lu` .
  • Tinggalkan link kat entry ini berserta dengan Referral Link ( yang korang dah sign up tadi ).
Siap kan? 
Kalau xde Facebook, 
masih boleh diterima penyertaan, 
tapi kalau takde Referral Link tu, 
agak pelik la pasal aku dah terang-terang suruh sign-up :)

Hadiah?

1pairs Barbie Contact Lens
+
Lens Case

( ni kan mini giveaway, hadiah 1 je lah )

Kalau seorang je yang join, untung lah dia . :P

Mula hari ni sampai 11 August 2012 .
Announce pada 12 August 2012. 

11 comments on "Mini Giveaway 7days by Nono Lu"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal