NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, August 12, 2012

Winner of Mini Giveaway 7days by Nono Lu

Posted by Nono AB Jalil at 1:50 AM
Pemenang Mini Giveaway 7days by Nono Lu adalah... 
Jeng jeng jeng !!!

Usha-usha nie dulu
  1. http://akudanhatidia.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  2. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  3. http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  4. http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html 
  5. http://youenchantedme.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  6. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  7. http://yasminmirol.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  8. http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  9. http://ceritaciklebah.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html
  10. http://misschillax.blogspot.com/2012/08/mini-giveaway-7days-by-nono-lu.html


Ni cabutan tangan tao~ 
Bukan random

Mula-mula aku tulis pastu lipat-lipat lagi
Pastu aku baling
Lepas aku baling, aku pejam mata dan walla !!


Dalam 10 orang nie, yang menang giveaway ini adalah


ok~
there you go..
sila bagi nama, alamat, number phone..
sila nyatakan degree dan warna contact lens..
sila sertakan sekali url entry penyertaan ..

Lastly, pm kat sini

Selewat-lewatnya , 11.59pm ( 12/08/2012 ).
Selepas tempoh tu, opps ! Ada buat cabutan baru ke?
Oh tidak ada yer, pasal Isnin pagi barang-barang customers aku di post out.
Tengahari mungkin aku dah ready nak balik kampung :)
(Kalau sempat jugak, mungkin ada cabutan baru.
Tengok lah macam mana. >.<)

Sebarang order aku dah tak terima jugak lepas tempoh tu..
Kalau sempat mungkin terima, kalau tak sempat, all order will proceed 22/08/2012 .

Bagi yang tak menang tu..
Kalau nak order dipersilakan..

2 comments on "Winner of Mini Giveaway 7days by Nono Lu"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal