NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, August 7, 2012

Tikar Evamatic RM50 + FREE POSTAGE

Posted by Nono AB Jalil at 9:17 AM
Alhamdulillah rezeki aku dipagi hari.
Ada jugak terjual 3golong tikar nie.
Pasti ramai yang tahu kan apa tikar evamatic nie.

Tikar evamatic nie memang sangat best lah.
Dalam bilik pon ada 1 ( mintak dari mak )..

Design dia memang berbagai dan sangat menarik.

Kalau rasa berkenan nak beli, boleh lah inbox kat facebook..


dan kalau nak cepat dapat balasan, boleh lah letak number tepon korang kat entry nie.
Nanti aku akan hantar mesej.
*jangan risau, aku takkan publish :)

( salah 1 design )

kalau nak tengok design penuh, boleh la klik link facebook di atas :)

Berbagai corak ada ^-^
Bukan setakat budak-budak, orang dewasa punya corak pun ada .

Jom la beli untuk raya nie..
Takkan beli LOMO sanggup tapi beli nie untuk parents tak sanggup kan xD

2 comments on "Tikar Evamatic RM50 + FREE POSTAGE"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal