NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Friday, April 27, 2012

Akhirnya aku dah pakai LESEN RASMI

Posted by Nono AB Jalil at 2:45 AM 2 comments
Alhamdulillah.. Akhirnya aku dah pakai lesen rasmi...
Nak tengok? Nie la dia..




Yang unik nya kan, tamat tempoh lesen aku tu , tamat pada hari jadi aku la pulak.. hhahah..
Suatu kebetulan.. :)

Thursday, April 26, 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras - coming soon-

Posted by Nono AB Jalil at 1:15 AM 1 comments
Ini julung-julung kali nya aku buat GA.
Hehehhehe.... Entry aku kali nie simple je.

Aku cuma nak announce pasal GA aku iaitu
1st Giveway by Nono Lu and Feyras.


GA nie akan bermula pada 1 Mei 2012. Oh yeah! 
Sabar yer.. tak lama lagi tu...

Sebelum tu, apa kata usha hadiah dulu.

Chekidaut HERE .

Nak join ??? KLIK SINI

Monday, April 23, 2012

Sehari tanpa saya..

Posted by Nono AB Jalil at 12:01 AM 0 comments
Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥



Sunday, April 22, 2012

Contact Lens Murah - RM18 SAHAJA !

Posted by Nono AB Jalil at 8:28 PM 0 comments

Mari beli... Mari beli...
Harga contact lens cuma RM18 je...

Klik sini untuk usha... 

Monday, April 9, 2012

Anugerah Bintang Paling Popular 2012

Posted by Nono AB Jalil at 12:51 AM 0 comments
Tahniah-tahniah ...

Tahniah  kepada pemenang- pemenang paling popular yang lain ye....

Penyanyi Lelaki

Hafiz

Penyanyi Wanita
Yuna

Artis duo/berkumpulan 
 Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah

Artis baru lelaki
Johan Ariff As’ari

Artis baru wanita
 Tasha Shilla
( i LIKE )
Pelakon filem lelaki
Aaron Aziz
( i Major LIKE ) 
Pelakon filem wanita
Maya Karin

Pelakon TV lelaki
Fizz Fairuz

Pelakon TV Wanita

 Fasha Sandha
( i disLIKE )

Artis komedi lelaki
Johan

Artis komedi wanita
Didie Alias

Pengacara TV lelaki
Zizan Razak

Pengacara TV wanita

Fara Fauzana


Penyampai radio lelaki

 Faizal Ismail

Penyampai radio wanita
Fara Fauzana

Birthday Adikku ..

Posted by Nono AB Jalil at 12:32 AM 0 comments

Biar gambar yang menceritakan segala nya...







Saturday, April 7, 2012

GIANT Sibu

Posted by Nono AB Jalil at 3:49 PM 0 comments
Hari nie aku jejalan dengan cousin aku dan adik bongsu aku.
Ya ALLAH ! Memang tired giler tambah lagi dengan perangai adik aku yang asyik mintak tu dan ini.
Mana tak angin cousin aku.


Aku sabar je lah. Nak jejalan dengan aman pun sukar.
Tadi kitorang LUNCH kat SINGAPORE CHICKEN RICE.
Alhamdulillah aku kenyang.
:)

Friday, April 6, 2012

Chapikah Birthday.. - coming soon -

Posted by Nono AB Jalil at 11:59 PM 2 comments
huhuhu... kecian adik bongsu aku sorang nie... 

birthday adik aku, mak ngn bapak aku takde lak kat rumah pasal busy dengan bisnez... 
apakan kan daya, tak pe adikku  sayang, kakak ada :)
Kakak sambut birthday adik,k?
Ada kek... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal