NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, May 30, 2012

1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Posted by Nono AB Jalil at 11:59 PM 65 comments
Bismillah...Hehehehe... ini giveaway contest aku dan Feyra yang pertama.Aku terdetik nak buat lepas aku tengok banyak sangat GA yang dibuat kat *pelusuk blog di Malaysia nie. Jadi, aku ajak lah Cik Feyra nie. Nak jugak dia.... :)
Mudahan dapat banyak sambutan lah yer.



Syarat-syaratnya :

  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI dan yang INI.
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI dan INI dan INI .
  • WAJIB klik SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk '1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.

  • Tarikh mula: 1 Mei 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: 31 Mei 2012 
  • Nama-nama pemenang akan di nyatakan seminggu selepas tarikh tutup. Harap sabar ye.
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER dengan TWITTER supaya senag nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 15 orang.

  • Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh tanya di Twitter  atau hantar e-mel erihakuren@gmail.com.
  • Kalau nak hadiah gempak-gempak tu, tolong-tolong lah jugak klik ads yang ada tu yer.
Peserta akan diadili dengan menggunakan RANDOM.ORG . Jadi, tiada istilah pilih kasih.

Klik sini untuk senarai hadiah.

Klik sini untuk senarai peserta.


Senarai Peserta

Klik sini untuk senarai peserta yang LAYAK


Peserta yang layak

Berita baik buat semua peserta yang layak tapi tak menang !

Posted by Nono AB Jalil at 1:30 AM 7 comments
Aduh sori kat korang kalau korang rasa leceh buat itu dan ini dalam Giveaway pertama aku yang buruk lagi tak comei ni.
Ye~ ada yang mengadu hadiah memang tak seberapa cuma aku nak korang bersikap adil pasal aku ada surprise untuk semua peserta yang layak.

Semua peserta yang layak sebenarnya akan dapat hadiah kecil dari aku
 ( untuk 10orang sahaja- bagi yang tak menang hadiah yang telah disenaraikan untuk GA ini ).
Mungkin ada yang tao kan aku diam Sarawak, dan korang mesti tao kat Sarawak ni banyak cenderatamata kecil-kecil yang unik .
 Kalau korang refer previous entry, rezeki mak aku agak baik.
Jadi, duit aku pun masyuk...

Tolong jangan marah-marah yer~

Tu kan, dapat hadiah dah... 
Hadiah yang nie mungkin lambat sikit akan di post pasal nak tunggu habis GAWAI dulu la ^^

Tapi mintak tolong sangat-sangat kat korang untuk bagi kerjasama pasal aku tak dapat nak semak semua ID pasal terlalu ramai ( bukan terlalu ramai join tapi terlalu ramai follow untuk 1st blog nie )

Refer entry ini untuk melayakkan diri di Random.com ~
SENARAI YANG LAYAK RANDOM.COM

Kalau rasa tak masuk senarai tu, tolong buat cepat-cepat pasal esok last dan tarikh tutup !
Lepas ni tak mao dengar kata ada join dan ikot semua syarat tapi tak dapat masuk senarai  yang LAYAK pun.

Bagi yang baru join tu pun WAJIB buat perkara yang sama.

Monday, May 28, 2012

Cara nak dapat duit lebih

Posted by Nono AB Jalil at 9:28 PM 2 comments
Sekarang macam-macam cara kita boley nak tambah duit pendapatan bulanan~
Asalkan kita rajin nak promot sana sini~
Yelah~ tak semestinya barang online kan?
Contohnya macam mak aku la~
Teringat lagi aku masa umur 8tahun ( lepas parents aku divorce), selalu betul aku ikot mak aku sana sini.
Dengan transpot bus je tao ! Time tu belum mampu nak beli motorsikal.
Bayang kan dari Sematan ke Kuching, kalau orang Kuching, dia lebih memahami jarak nie.
Tak susah kalau kita dah nekad.

Kalau nak tao, aku list kan perjalanan kehidupan dengan kenderaan dan usia aku yer...

Motorsikal Modenas - 9tahun (still )
Kancil Secondhand - 10tahun (trade-in)
Proton Saga Secondhand - 13tahun (trade-in)
Motorsikal Kriss ( still ), Motorsikal Racing ( still ), Avanza Toyota ( trade-in ) & Van Nissan (still )  - 15tahun
dan sekarang
Hillux Turbo - 20tahun (still)

Yang picture pulak, tu duit yang mak aku dapat masa berjual barang-barang dia kat Niah, Miri.


Setiap kali mak aku balik, aku lah yang akan jadi tukang kira duit hihi

Total jualan untuk 3hari di Niah adalah
RM17,904 hello

Dimana ada kemahuan, di situ ada jalan hait

Senarai Peserta 1st Giveaway By Nono Lu and Feyras yang layak !

Posted by Nono AB Jalil at 4:37 PM 24 comments
Uish~ Korang rasa korang layak tak?
Ni senarai peserta yang layak untuk date dengan Mr. Random.com buat masa ini yer~


3-http://airaamir.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
5-http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
8-http://misz-miserable.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
9-http://02-99-97.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
11-http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
12-http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
15-http://kisahhidupdatinqat.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
16-http://unknownnothing.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
17-http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-feyras.html
23-http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
24-http://datokhalilst.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
25-http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
27-http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
28-http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
29-http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
31-http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
33-http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
35-http://suehanasueha.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
36-http://sayasyiera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
37-http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
38-http://icantfindtherighturl.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
42-http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
43-http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
46-http://afiman81.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
49-http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
50-http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nonu-lu-and-feyras.html
51-http://mirastartstotalk2.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
52- http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
53-http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
54-http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
55-http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html

Eh? Kenapa korang takde dalam senarai? 
Kantoi la kan tak follow semua syarat tu, dalam  51orang ( buat masa ni ) cuma yang di atas ada bagi respon.
Bagi respon kat mana? 
Ok~ Korang FOLLOW semua syarat, baru korang paham dan tao mana nak bagi respon.
Aku tak nak la korang yang tak penuhi syarat tu pulak yang menang.
Kesian kat dorang yang tepati syarat tu tapi tak menang pulak.
TAK BAIK MENIPU !
Bagi yang baru join tu pulak, mesti ikot syarat yang sama,ok?

Aku cuma bagi clue, ` FOLLOW SEMUA SYARAT`
Kalau takde respon jugak sebelum 31May ( 11.59pm),
terbuka luas la untuk peserta di atas menang.
Sesudah tao mana tempat nya,
tolong tinggalkan komen di ruangan entry disana ( yang pasti bukan di blog ni ), dan number GA anda sahaja yer.
Kalau komen dalam mana-mana entry dalam blog ni, penyertaan takkan diterima.
^^

Belum Join ???
Klik Banner kat bawah ~



Kelebihan buat macam tu?
Klik entry kat bawah

Berita baik buat semua peserta yang layak !

Thursday, May 24, 2012

Anzalna Nasir Support Aku Join Pencarian Dewi Remaja

Posted by Nono AB Jalil at 4:26 PM 6 comments
Korang kenal tak dengan Anzalna Nasir?
Mesti ada yang kenal dan ada yang tak kenal~
Tak pe, meyh aku bagitao 

Kalau korang nak tao, dia nie adalah salah seorang peserta Finalis DEWI REMAJA 2009/2010.
Tak banyak details yang aku tao pasal dia nie tapi yang pasti dia nie ada kacukan Punjabi dan Cina 
( hampir la dengan aku yer tapi aku nie Bajau dan Cina )
I adore her so much !!!

Bila aku kata aku nak try nasib dalam Pencarian Dewi Remaja 2013/2014, dia support !
Tu yang aku happy sangat~
Nak bukti? Nie la dia bukti !



Tapi aku kurang pasti lah kelayakan yang macam mana yang dorang akan pilih selain daripada ada package .
Kalau para juri pilih peserta based on education, adui ! Mati la pasal aku lingkup la..
Heheheheh

Tak Lama lagi tarikh TUTUP GIVEWAY !

Posted by Nono AB Jalil at 11:09 AM 0 comments
Well, tak lama lagi 1st Giveaway  by Nono Lu and Feyras akan melabuhkan tirainya~
Kalau rasa belum join tu, meyh la pakat join.

 Tarikh tutup: 31 Mei 2012 


Tak rugi pun kalau nak join kan?
Kowt la ada rezeki korang pulak kan?

Tuesday, May 22, 2012

TheDollyEye Twilight 15.0mm RM32

Posted by Nono AB Jalil at 12:17 PM 0 comments
Nak mata macam VAMPIRE macam dalam Twillight?

Korang boleh order dengan tekan link kat bawah yer ~





Banyak lagi pilihan selain dari warna RED dan YELLOW nie~
Kalau nak beli, order la yer ~ 

All price not include postage

If buy three pair , free postage ( SEMENANJUNG )
If buy four pair , free postage ( S & S )

Friday, May 18, 2012

Contact Lens RM20 ( with postage )

Posted by Nono AB Jalil at 11:05 PM 0 comments
MARI2 BELI CONTACT LENS MURAH...
AKU DESPERATE DUIT~
JADI AKU JUAL RM20 TERMASUK POSTAGE UNTUK ALBUM KAT LINK DIBAWAH~
HARI NI SAMPAI AHAD JE~




contoh

Thursday, May 17, 2012

Pencarian DEWI REMAJA 2012

Posted by Nono AB Jalil at 12:03 AM 1 comments
Nampaknya ramai yg bertanya & berminat utk sertai DEWI REMAJA. Utk pengetahun semua, tahun ini team 
REMAJA fokus pada HERO REMAJA 2011/12 & finalnya pada September ini. After settle HERO REMAJA baru borang untuk pencarian DEWI REMAJA akan disiarkan dlm bulan okt / nov. wajah finalis DEWI REMAJA yg terpilih akan keluar sebg muka depan bermula JAN 2013- DIS 2013. Insya Allah final akan diadakan pada 2014 bergantung pd penaja.

syarat penyertaan: 
1. gadis berumur 17-21 tahun sahaja (umur masa tarikh final mestilah 21 tahun)
2. bujang


I will participate !!!!!
Tunggu aku !




Tuesday, May 15, 2012

GAWAI Contact LENS Promotion !

Posted by Nono AB Jalil at 2:59 PM 2 comments
Promotion For Up-coming GAWAI !!!!!
All RM18 Contact Lens, now ONLY RM15 !!
BLACK BOOSTER RM20, now ONLY RM17 !!
FREE POSTAGE if buy 4PAIRS and above !!
Grab it FAST ! End - 17 May 2012 .
( available for SARAWAKIAN ONLY )

FOR MORE DETAILS
Click LINK BELOW

http://nonolu-desireforstuff.blogspot.com

Friday, May 11, 2012

Senarai Peserta 1st Giveaway By Nono Lu and Feyras di Update Lagi

Posted by Nono AB Jalil at 3:00 AM 0 comments
p

Nampak banner kan~
Tekan banner tu untuk semak senarai nama anda

Tuesday, May 8, 2012

Update Senarai Peserta 1st Giveaway by Nono Lu and Feyras

Posted by Nono AB Jalil at 2:12 PM 1 comments

Klik bawah untuk semak senarai peserta



Monday, May 7, 2012

Di belakang Bangunan Wisma Sanyan, Sibu.

Posted by Nono AB Jalil at 3:51 AM 0 comments
Malas aku taip panjang. Jom tengok gambar !
















Sunday, May 6, 2012

20tahun sudah?

Posted by Nono AB Jalil at 12:50 AM 0 comments

Alhamdulillah...... 
Akhirnya aku telah mencecah umur 20tahun  pada hari ini ( 6 Mei ). 
Allah masih memberi aku kesempatan untuk hidup di atas muka bumi  - Nya.

( aku dan DSLR )

Bermula pada hari ini jugak aku kehilangan ayat `belas` pada umur aku dah dan akan menggunakan `puluh` untuk tahun yang akan mendatang.


Perkara yang SPECIAL terjadi pada harijadi aku :
;)
  •  Aku dapat hadiah DSLR Nikon pemberian dari ibu kesayangan aku. Memang aku tak pernah sangka mak aku nak belikan DSLR sebagai hadiah aku pada tahun nie. Thank you mum !   hihi
  • Kawan baik aku dan kawan PLKN aku tak lupa dengan harijadi aku. TERHARUNYA!!!!  heart


Daisypath Friendship tickers

Friday, May 4, 2012

Birthday Present

Posted by Nono AB Jalil at 1:29 AM 4 comments
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 

Alhamdulillah..
Aku happy sangat-sangat ! Hajat (barang) yang aku nak sangat akhirnya tercapai jua..
Dari tahun 2010 lagi aku dah WANTED DSLR ni.. 
Walaupun aku tak dapat DSLR NIKON D60
sekurang-kurangnya aku dapat jugak kamera yang bergelar DSLR atau bak kata orang,
 KAMERA BESAR/KAMERA PUSING-PUSING..
Hahahaha...

Sebenarnya birthday aku jatuh pada hari Ahad, iaitu bertarikh 6 Mei, tapi mak aku belikan awal sebab tak sempat nak celebrate birthday dan beli hadiah nanti.
Harga DSLR aku tu bernilai RM1998 tapi aku check kat internet, baru RM1599.
Hairan bin Ajaib, nank untung je lebih..
Tapi nak jugak mak aku belikan (aku tambah RM200 je ).

Hehehe.. by the way, aku memang happy giler... ! 
Aku lom `khatam` lagi dengan kamera tu tapi lama-lama reti lah aku, kan?


My NIKON ! :)

Thursday, May 3, 2012

Nikon D3100 vs Nikon D3000.

Posted by Nono AB Jalil at 2:03 PM 0 comments
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 

Huhuhu... hello, hello and hello...
Sekarang nie aku tengah confuse la.
Birthday aku tak lama lagi ( 6Mei ), mak aku tanya aku, nak hadiah pe?
Aku jawab lah nak kamera besar ! Hheeheh.. mak aku tak tao DSLR, aku jawab lah kamera besar !

By the way, pada pendapat korang lah ? DSLR yang mana lebih bagus?
Nikon D3100 or Nikon D3000.
Aku perlukan pendapat untuk dua jenis DSLR ni je...

Sudi-sudi lah bagi pendapat... :)

Senarai Peserta "1st Giveaway By Nono Lu and Feyras"

Posted by Nono AB Jalil at 12:54 PM 12 comments
Sila semak link ada ( tekan F3 ) .
Kalau ada yang tertinggal tu, sila inform dekat komen yer...


  1.  http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  2. http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  3.   http://airaamir.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  4. http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  5. http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  6. http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  7. http://ainkamals.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  8. http://misz-miserable.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  9. http://02-99-97.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  10.  http://iralone09.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  11. http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  12. http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  13. http://thelittlefh.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  14. http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  15. http://kisahhidupdatinqat.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html(replace link)
  16. http://unknownnothing.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  17. http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-feyras.html
  18. http://we-love-ema.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  19. http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  20.  http://crezilady.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  21. http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  22. http://hanisarahim.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  23. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  24. http://datokhalilst.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  25. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  26. http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  27. http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  28. http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  29. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  30. http://twillerdoll.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html ( blog not found )
  31. http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  32. http://shasha-pendek.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  33. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  34. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  35. http://suehanasueha.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  36. http://sayasyiera.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  37. http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  38. http://icantfindtherighturl.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  39. http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  40. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  41. http://lovegiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  42. http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  43. http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  44. http://kiki96xoxo.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  45. http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  46. http://afiman81.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  47. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  48. http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  49. http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html 
  50. http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nonu-lu-and-feyras.html
  51. http://mirastartstotalk2.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  52. http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  53. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  54. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html
  55. http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nono-lu-and-feyras.html

Semoga bernasib baik kepada para peserta.
Bagi yang belum join pulak, sila tekan link di bawah .. :)

Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 


Senarai peserta yang LAYAK buat masa ni~
Klik untuk tengok SINI

1st Prize RM100 - Modeling Contest ( picture )

Posted by Nono AB Jalil at 2:11 AM 2 comments
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras. 


Well, aku menang Grand Prize..
Malas nak celoteh panjang, usha picture.

Disebabkan aku dapat voucher RM100 dari Contest tu...
Aku gunakan lah voucher tu untuk membeli item yang takkan aku beli guna duit aku sendiri..
Thanx to my voters.Hehheheh...
hello
Nampak pic kat atas tu, tu lah barang yang aku pilih untuk memenuhi jumlah RM100 tapi ter`ada` baki pulak RM1.
Manakala yang ada word PAYMENT RECEIVED , mana ada aku bayar sesen pun... hahhahah..
=D
Nak tengok jelas dan nyata item yang aku beli?
Chekidaut !
huhu
fashion
Seluar hihi

Red Dress hihi

T-shirt hihi


Itulah 3 item yang aku beli.. 

:)

Teringin nak shopping kat situ?
Klik Beautieqq ! thnx



Wednesday, May 2, 2012

Status Glitterati

Posted by Nono AB Jalil at 5:36 PM 0 comments
Klik Sini Untuk Join Giveaway Nono Lu and Feyras.

Heran bin Ajaib...
Sebelum nie, dah dua bulan aku kehilangan status Glitteri dan dapat status non-member kat Nuffnang sejak aku letak Advertlets kat blog aku..
Selepas aku remove Adverlets pulak semalam, hari nie aku LOG IN, tengok status aku kembali balik,
status Glitterati .

Dari situ aku dpat agak, Nuffnang nie senstif jugak eyh .. 
Rupanya dia tak nak ada `orang` lain selain daripada dia kat blog...

Kalau lah aku tahu dari awal, haish ! Dah aku remove awal-awal Advertlets dari blog aku.
Kalau tak, mesti `sen` aku pun dah naik jugak sikit......


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal