NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, January 26, 2013

Gambar Burit Maria Ozawa

Posted by Nono AB Jalil at 7:11 AM
First of all, i wanna says Good Morning Saturday ! 

Rutin aku setiap awal pagi memang aku akan buka Nuffnang accout aku sebab line aku cuma laju di pagi hari tapi slow di siang hari. 
For your information, i doesn`t have a lot of visitors because i`m rarely update my blog due the problem of my keyboard and my blog kinda not interesting to be read, follow and comment by others. 

Okay fellas, usually i never bother to write about this because already several times happen tapi kali ni aku bagi kelonggaran yang kurang special for you all to read. *if you want to

Siapa yang tak kenal Maria Ozawa? 
Aku rasa ada segelintir mungkin tak dan segelintir ya sebab issue panas dia di Indonesia dulu dan ada berlakon dalam filem Miyabi di Indonesia dulu.



Back to the main title again, ` Gambar Burit Maria Ozawa `.
Title may not nice to be read or click and also bukan tu yang aku nak share.
I have to admit this, i`m a bit surprised keyword ni keluar dalam nuffnang aku.

*click to enlarge


Ya Allah.. 
Apa ni, i never upload anything yang berkaitan dengan sex ataupun gambar lucah kat blog aku ni.

Honestly, i do have write about her in this blog but i never mentioned about sex and only use the word porno as i recall.
Click here to read the entry : Miyabi ( Maria Ozawa ) Punya Pasal


Memang takde kerja la dorang nak Google burit Maria Ozawa.
Kan lebih bagus pergi ambil cermin and tengok burit sendiri. 
Lawak pulak bila baca keyword nie.

0 comments on "Gambar Burit Maria Ozawa"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal