NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, February 27, 2013

Luahan tentang Giveaway

Posted by Nono AB Jalil at 6:47 AM
Sebelum aku kena bash, aku minta maaf awal-awal tentang entry aku ni. Aku kat sini cuma nak meluahkan kepada sesiapa sahaja pembuat Giveaway yang menggunakan sponsors. Biasa nya aku takda masalah nak join Giveaway, kalau aku FREE je memang aku akan join, insya-Allah. Kalau aku busy memang aku tak join tapi kadang-kadang tengah malam tu aku cek jugak announce pemenang Giveaway
( *cek saja sempat ). 



Part yang aku fed up dan nak meluah nie, kalau dah buat Giveaway tu, buat lah, nak ada sponsor tu ada kan lah. Once you publish your entry regarding your Giveaway, can you just stick with sponsor you have? OOO... tak mao lah ada tambah sponsor ini, sponsor itu, tengah-tengah( during ) Giveaway kamu tu berlangsung. Pabila in case macam tu jadi, aku mintak maaf.. Lantak engkau lah nak batalkan penyertaan aku. Itu jenis perangai aku. 

Cara aku buat Giveaway dulu, aku limitkan sponsor supaya senang orang nak FOLLOW ( at least 2 person max), tak payah bukak web ini FOLLOW, bukak web itu, FOLLOW sampai 5, 6,7,8,9 ( kadang-kadang sampai berbelas pon ada aku tengok ). Pasal aku fikir jugak, kot lah ada jugak golongan yang join Giveaway mengalami nasib internet kesian macam aku. Kalau nak buat Giveaway, nak cari sponsor, cari lah sebelum publish Giveaway tu. Tak payah mengada-ngada nak cari lagi sponsor masa Giveway tengah on-going. Nanti tao-tao, ooo.. ada tambah sponsor ini,ini,ini lagi. Pastu tak ikut syarat, terbatal. Hang pi lah batalkan. Tidak ke menyusahkan orang lagi?

Once again, i`m sorry for this entry. Tq 

2 comments on "Luahan tentang Giveaway"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal