NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, February 19, 2013

Sad & sedih..

Posted by Nono AB Jalil at 9:16 PM
I`m feel really-really sad today. Mak aku lemparkan kata-kata yang menjatuhkan air mata. aku. Aku tahu mak aku agak bad mood hari ini. Saat mak aku bad mood saat aku kurang suka sebab pabila mak aku dah bad mood. Mood memaki mak aku akan datang. Aku tak suka nak melawan melainkan kalau aku `meletup`. Sebelum ni aku pernah jugak gaduh dengan mak aku sampai kan aku kena `kick` dari rumah. Jadi aku keluar dari rumah dan adik aku tahu aku kat mana. Last-last pecah lobang, adik aku bukak mulut. 

Datang mak aku ke rumah kawan aku dengan muka serius gila. Jujurnya dalam hati aku gembira sebab mak aku datang. Aku sayang mak aku tapi aku tak sayang mulut mak aku. Hehehe.. mulut dan lidah mak aku ni macam curse sikit. Mana tak nya, setiap kali dia lempar kata-kata kesat kat aku, hina aku, maki aku, aku takkan pernah missed masuk bilik tidur aku dan menangis sorang-sorang. Aku selalu terfikir, mak aku kenapa? Dia dah tak sayang aku sebab dah anak baru? No.. i don`t think so aku cakap kat diri aku sendiri. Buktinya hampir semua kehendak aku, aku akan dapat. 


Contoh nya aku nak hadiah birthday aku DSLR last year, aku dapat. :) I love my mum so damn much although she`s like that. Cuma bahasa mak aku yang buat aku benci. Syaitan oh syaitan.. Syooh ! Syooh !

Kenapa aku masih sayang? Ingatlah bahawa ibu sanggup bertahan selama 9bulan lamanya dan si ibu lah yang melahirkan kita ke dunia ini.

0 comments on "Sad & sedih.. "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal