NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Wednesday, March 20, 2013

3rd Vacation - Teluk Ramunia, Johor

Posted by Nono AB Jalil at 6:43 PM
Dulu aku ada update pasal 1st Vacation - Genting Highlands dan 2nd Vacation - Temiang, Seremban kan? Lama betul aku pending nak update 3rd vacation aku. Untuk pengetahuan, aku pergi ke 4 tempat dalam masa 20 hari aku dekat semenanjung sana.. Kalau tak silap aku lah pasal last day aku spends masa aku ke Pasar Seni dan Berjaya Times Square. Okay, tu nanti aku update dalam 4th vacation. For now, aku nak cerita saat aku kat Johor. Tumpuan story nie bukan sepenuhnya kat Teluk Ramunia, sebab dalam aku kat Johor, aku ada jugak pergi ke Taman Buaya ( nama tempat aku lupa ) lepas tu pergi makan mee udang ( nama tempat pon aku tak ingat ). Masa kat tempat mee udang tu, coverage line Singapore yang masuk sampai kan aku kehabisan kredit gara-gara aku calling bie. Rate dia jadi tinggi lah...

Dipendekkan cerita, ini lah sebahagian kenangan masa kat sana.

p/s: Selepas sekian lama akhirnya baru aku jumpa cousins aku tu.. Last jumpa dia masa umur aku 15tahun, boleh kata dah 5 tahun aku tak jumpa dia. Al-maklum lah, aku diam Sarawak, tak dapat nak ulang-alik kerap sangat ke Semenanjung sana.

Teluk Ramunia

Yang ni taken masa 1st day kat Teluk Ramunia.

Nampak tak permandangan dia? Sejujurnya tak payah lah datang sini. Buat rugi.. Chalet dia pun bikin spoil mood saja. Memang membosankan. Aku tak upload banyak. Gambar barbeque memang ada tapi malas lah nak upload.

Ni lah cousin aku yang lama dah aku tak jumpa. I miss her so much. Makin lama tak jumpa, makin cantik dan pandai mekap dah. Muka aku tu, dia yang mekap kan. Memang cantik seni mekap dia. Macam 3D ouh... Cuba zoom kalau tak percaya.



Auntie, Cousin, Adopt Cousin, Me, Cousin, Auntie and Cousin.
*Last day Teluk Ramunia ( yeah ! Finally )

Taman Buaya

Nampak tak buaya kat bawah tu? Pergghhh ! Bau hancing ouh.. !

Nampak macam real kan?

Makan Mee Udang

Terserlah kepekatan kan? Mee udang paling sedap aku pernah makan.
Nyum ! Nyum !

Ini lah board depan kedai dia. Huhuhu

Danga Bay


Tengok tu pon korang tao aku kat mana kan? Okay ! Itulah last day aku kat Johor bharu. :)

2 comments on "3rd Vacation - Teluk Ramunia, Johor"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal