NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Saturday, March 2, 2013

Apa khabar Ayah di Sabah?

Posted by Nono AB Jalil at 4:27 AM
Sesiapa mesti tahu tentang isu Lahad Datu. Aku agak risau lah jugak sebenarnya. Apa khabar agaknya ayah aku kat sana? Ayah aku memang diam dekat Kinarut, Sabah dan sangat lah jauh dari Lahad Datu, mesti korang fikir takda kaitan. Memang ada sebenanya, ayah aku seorang polis dan dia selalu outstation ( daripada cerita adik aku lah ). So, aku risau lah kalau dia ditugaskan dan pergi outstation ke Lahad Datu sana.



Aku nak contact ayah aku tapi untuk pengetahuan umum, aku dah lama lost contact dengan ayah aku atas sebab yang aku sendiri tak dapat nak elakkan. Adik lelaki aku sendiri ( yang dulu nya pernah diam dengan ayah ) pun dah tak tinggal dengan ayah dan takda number telefon ayah. Apa-apa perkhabaran sepanjang beberapa tahun ni memang aku langsung tak menahu. Nothing else i can do, just pray for his own good. Insya-Allah nothing bad will happen.

1 comments on "Apa khabar Ayah di Sabah?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal