NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Sunday, March 10, 2013

Miri Soon

Posted by Nono AB Jalil at 5:51 PM
Ohoiiiiii ~~~ ( nada nyayi lak )

Assalammualaikum.. 
Sini aku nak inform kat semua warga Malaysia terutamanya warga Miri, minggu depan aku akan pergi ke Miri. Mak aku sewa tapak sana ( kalau tak silap mak aku kata tak jauh dari pasar dan dia mention airport jugak *confuse seketika ), kalau ada yang berminat nak order or beli barang-barang Sarawak, perhiasan rumah, tikar evamatic dan sebagainya, boleh lah datang ke booth. Tak payah lah order online-online lagi kan? Harga pun murah pasal dah buang harga postage. Bukan setakat buang postage, harga dia ada sedikit kurang pasal takda charge transport. 

*at our 
( Me*the one who wearing black cap & Mum *the one who wearing with black sweater
booth ( Kite Festival Bintulu )


Maksud aku sini kan, kan korang yang datang sendiri ke booth tu nanti. :)
Bagi yang nak COD dalam minggu ni, masih boleh, sila lah datang ke rumah, terutamanya untuk warga Sibu.

Ini alamat aku,

Kem Rascom, Sibu , Sarawak.

Duit anda di alu-alukan, eh? Kedatangan anda di alu-alukan. xD
Joking okay, don`t take it seriously. 

Till meet Mirian people soon. 

Nampak tak tikar sebelah aku tu? Nak order? Boleh refer kat sini .

2 comments on "Miri Soon"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal