NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Tuesday, March 12, 2013

Modelling Eyes Contest !

Posted by Nono AB Jalil at 9:22 AM
Sesiapa yang berminat nak participate , boleh lah visit ke page aku untuk sembarang info dan pertanyaan.

Untuk pengetahuan umum, hanya yang mempunyai Facebook account sahaja yang boleh join.

 

Syarat dia mudah je, seperti yang tertera.
Silakan jangan join bagi yang rasa contest ini melibatkan isu agama.
Agama jangan bawak main. Aku sangat tak suka. Aku mention benda ni pun sebab masa tahun lepas aku ber`blogwalking, aku jumpa 1 comment nie, dia kata dia nak join dan share entri si pembuat Giveaway ini tapi serba salah nak share disebabkan faktor agama. 

0 comments on "Modelling Eyes Contest !"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal