NonoChan

Anda STALKER yang ke-

Nono Says - Page

Thursday, February 28, 2013

LOGO CAP NONO

Posted by Nono AB Jalil at 3:22 AM 0 comments
Akhirnya, dengan rasminya hari ni aku dah ada logo cap hak milik barang jualan aku. Tak dapat lah para peng`kidnap gambar items aku nak kebas melainkan dia censored kan nama aku yang berbesar yang amat itu.



Macam? Simple and ok kan? 
Thanx to my bie. :)

I like it because its really simple. Tak la semak samun sangat orang tengok, kan? 
Link page aku pon jelas terpampang dengan nyata.

Wednesday, February 27, 2013

Malindo Air Walk-in Interview for FEMALE Cabin Crew

Posted by Nono AB Jalil at 11:49 PM 0 comments
* February 2013 update 

Malindo Air is having a Walk-in Interview for FEMALE Cabin Crew.


Qualifications:
18-25 years (Without Cabin Crew experience)
35 years (Maximum age limit for experienced Cabin Crew)
160 cm tall
SPM Certificate


Interview Details:
Date: 25-28 February 2013
Location: N1, LEVEL 4, AIRLINE OFFICES,
MAIN TERMINAL BUILDING,
KUALA LUMPUR INTERNATIONAL AIRPORT (KLIA).
Time: 3pm-6pm

Cabin Crew Vacancy with Eaglexpress

Posted by Nono AB Jalil at 11:39 PM 0 comments
* February 2013 update


Cabin Crew Vacancy with Eaglexpress


•Minimum SPM or equivalent Height: Male – 1.65m | Female – 1.57m
•Weight: Male – 50kg to 65kg | Female – 45kg to 55kg
•Malaysian citizen aged between 18 to 40 years as interview date
•Excellent health and good eyesight
•Able to work and based abroad
•Hardworking, pleasant personality and a genuine passion in customer service
•Able to write and converse in good English and Malay
•Knowledge of other languages is an advantage

Suitably qualified candidates are invited to submit their applications to hr@eaglexpressair.com. For cabin crew positions, please provide the following:

•Copies of NRIC & Passport
•1 recent passport sized photograph
•Copies of Education or other certificate
•A recent postcard-sized photograph (full body)
•Updated resume



Punca kena REJECT

Posted by Nono AB Jalil at 6:21 PM 0 comments
*saya tidak menggunakan LAMAN SOSIAL UNTUK MELEPASKAN KEMARAHAN dan TIADA KATA BERUNSUR MAKIAN atau CACIAN sepanjang 2013 punya ENTRY. Terima Kasih
*silakan untuk me`refer balik kalau ada.. hwa..hwa..hwa..

Aku ni rajin buat survey, bukak Google itu ini (*hanya tengah malam kebiasaan nya pasal internet boleh lah loading nya) terutamanya pabila melibatkan career yang dah jadi impian dan cita-cita aku sejak aku berusia 8 tahun. Lama kan? 



Dipendekkan cerita, untuk kali pertama aku pergi ke interview Air Asia untuk position CABIN CREW, punca aku tak lepas pasal dia kata " you are to thin to fit our uniform and gonna looks loose, " dan dengan mata blink blink aku bagi ( * banyak lu punya blink blink ) siap merayu ouh konon nya. " Please consider me, i may to thin but i`m able to do the job. Its my dream to become stewardess since i was child. Please gimme the chance," dengan tegas nya interviewer itu menjawab, "Ya i know, its everyone dreams too," adeh ! Speechless sudah aku. Dengan muka yang sangat kecewa aku keluar dari ruangan itu. Hihihihi...

Try for 2nd time pulak, lepas aku balik dari Kuala Lumpur bulan January hari itu, aku cuma ada 2 hari untuk preparation for the upcoming interview, dengan heels aku tiada. Slumber rock aku pakai sandal pergi interview. (*akibat preparation last minute ). Interviewer tu tanya aku, "This is your 1st time?", " No, it was my second time." bla bla bla... Tiba-tiba dia tanya aku " what happen with your hand? " . Aku terdiam, apa pasal? Gara-gara aku lupa ayat panjat dalam English ( i suppose to say climb up the wall ). Naaa.. aku dah hilang 1st impression depan dia. Sob sob sob.. Lepas itu dia kata lagi aku terlalu kurus. OMG ! Same things happen.

For your information, i am 161cm tall and 40 kg weight.

Baru tadi aku kodek-kodek, dia nak at least 45-55kg. No wonder aku kena reject atas reason yang sama. 


Scoot’s Cabin Crew

Posted by Nono AB Jalil at 5:39 PM 0 comments
*February 2013 update


Scoot’s Cabin Crew :

*click to enlarge

•get to travel the world as they fly with us.
•get to meet people from all walks of life
•get to cater to the needs of our guests and ensure their safety.

All with a smile…and Scootitude!

Required Skills
For safety reasons you should be at least 158cm (for female) or 165cm (for male).

You should have least 4 GCE ‘N’ Levels with Credit in English, proficiency in other languages is, of course, an added advantage!

No worries if you have no previous cabin crew experience, but those who have it are welcome and will be considered for supervisory roles.

You could apply to be part of the team in just 2 simple steps:

Step 1) Prepare a full-length photo of yourself and have your resume ready.

Step 2) Submit your application below

Scoot’s Cabin Crew

Only shortlisted candidates will be notified.


*Online application...Interview in Singapore

Luahan tentang Giveaway

Posted by Nono AB Jalil at 6:47 AM 2 comments
Sebelum aku kena bash, aku minta maaf awal-awal tentang entry aku ni. Aku kat sini cuma nak meluahkan kepada sesiapa sahaja pembuat Giveaway yang menggunakan sponsors. Biasa nya aku takda masalah nak join Giveaway, kalau aku FREE je memang aku akan join, insya-Allah. Kalau aku busy memang aku tak join tapi kadang-kadang tengah malam tu aku cek jugak announce pemenang Giveaway
( *cek saja sempat ). 



Part yang aku fed up dan nak meluah nie, kalau dah buat Giveaway tu, buat lah, nak ada sponsor tu ada kan lah. Once you publish your entry regarding your Giveaway, can you just stick with sponsor you have? OOO... tak mao lah ada tambah sponsor ini, sponsor itu, tengah-tengah( during ) Giveaway kamu tu berlangsung. Pabila in case macam tu jadi, aku mintak maaf.. Lantak engkau lah nak batalkan penyertaan aku. Itu jenis perangai aku. 

Cara aku buat Giveaway dulu, aku limitkan sponsor supaya senang orang nak FOLLOW ( at least 2 person max), tak payah bukak web ini FOLLOW, bukak web itu, FOLLOW sampai 5, 6,7,8,9 ( kadang-kadang sampai berbelas pon ada aku tengok ). Pasal aku fikir jugak, kot lah ada jugak golongan yang join Giveaway mengalami nasib internet kesian macam aku. Kalau nak buat Giveaway, nak cari sponsor, cari lah sebelum publish Giveaway tu. Tak payah mengada-ngada nak cari lagi sponsor masa Giveway tengah on-going. Nanti tao-tao, ooo.. ada tambah sponsor ini,ini,ini lagi. Pastu tak ikut syarat, terbatal. Hang pi lah batalkan. Tidak ke menyusahkan orang lagi?

Once again, i`m sorry for this entry. Tq 

Sunday, February 24, 2013

Hot Order - Sephora Perfume !

Posted by Nono AB Jalil at 4:44 PM 0 comments
1 Botol = RM50 (free postage)
2 Botol = RM90 (free postage)
3 Botol = RM135 (free postage)


Dolce n Gabbana Rose The One WOMEN 75ML EDP

The perfumes notes include blackcurrant, pink grapefruit, mandarin, lily of the valley, rose, litchi, peony, Madonna lily, ambrette seed, sandalwood, musk and vanilla.

Gender: Women
Volume: 75ML/2.5 OZ
Type: Eau De Parfum (EDP)



DKNY Be Delicious Fresh Blossom WOMEN 100ML
Notes:

Apricot, Cassis, Grapefruit, Smooth Skin Accord, Blond Woods, Jasmine, Rose, Apple, Muguet.

Gender: Women
Volume: 100ML/3.4 OZ
Type: Eau De Parfum (EDP)



Diesel Loverdose 75ML WOMEN EDP
Diesel spices up its perfume line with the new edgy edition named Loverdose in a game of words that be interpreted as "Lover Dose" or "Love Overdose”.the part of the brain responsible for attraction and lust. The very composition is floral, spicy, opening with star anise and mandarin. Sambac jasmine, licorice and gardenia petals form the core of the composition, placed on an oriental base of amber, vanilla and woody notes.





To contact the admin for further details from items above, do inbox http://www.facebook.com/erihakuren
or
WhatsApp/Viber me on 013-5707103 
( no sms/call because this number not valid to receive sms/call ).





Saturday, February 23, 2013

Sushi..

Posted by Nono AB Jalil at 1:06 AM 0 comments
Short entry...
Huhuhu... Rindu aku nak makan sushi-sushi ni lagi... Sedap tak terkato...
Bila sebut pasal Sushi, mesti ada yang kira nie sushi dari Sushi King..
Tidak sama sekali, ni dekat restoran punya sushi..
Restoran dia dekat area Seremban 2, yang tak jauh dari Maybank kalau tak silap. 
*aku pun lupa pasal aku bukan orang sana, aku Sarawak punya orang 
Harga dia 3x lipat dong dari toko nya Sushi King. Waduh ! Kaget gue kok nengokin rega nya. Nasib bukan aku yang bayar, walaupun bukan aku yang bayar, waoh... Serba salah rasa aku dan aku tengok makanan tu dah macam `gold` konon nya. Hahhahah...
Aku cakap kat cinta aku, pergi Sushi King je lah lepas nie. Dapat makan berapa pinggan dah dengan harga yang macam itu. Hihihi..



Friday, February 22, 2013

Jaa Jah@t First Giveaway

Posted by Nono AB Jalil at 1:49 AM 1 comments

GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan

Posted by Nono AB Jalil at 1:42 AM 4 comments

Mini giveaway by FD

Posted by Nono AB Jalil at 1:34 AM 2 comments


First Give Away from Nadhia Suhaini

Posted by Nono AB Jalil at 1:32 AM 1 comments

Vote & Win Lucky Draw~!!

Posted by Nono AB Jalil at 1:28 AM 1 comments

Wednesday, February 20, 2013

3rd Giveaway ( Maybe )

Posted by Nono AB Jalil at 4:58 PM 0 comments
Bagi yang tak tahu, yupe ! 3rd Giveaway.. 1st Giveaway and Mini Giveaway dah berlangsung last year, so can be call this time 3rd Giveaway kan (dalam perancangan). Agak lama aku menghilang tahun lepas sejak dari bulan Julai 2012 sampai Januari 2013. Blog aku berupdate ( benda nonsense ) tapi aku tak blogwalking disebabkan terlalu busy ( takda siapa kisah pun kalau aku bercerita ) . 



Sekarang aku terfikir nak aktif kan diri semula dengan blog nie. Hahaha.. Start menyibukkan diri dengan blog since awal bulan ni tadi. Eh.. bukan nie aku nak bercerita. 

Skip to the point, aku nak buat Giveaway aku yang ke-3 cuma aku agak blur nak bagi hadiah apa. Apa yang korang minat untuk hadiah? 

Tikar Evamatic?  *rujuk sini 
Perfume Sephora Gred AAA from Dubai? *rujuk sini
Contact Lens? *rujuk sini

Aku tak dapat nak bagi semua, sebab tu aku mintak pendapat untuk bagi 1 je. Pilihan terbanyak antara 3 di atas aku akan letak sebagai hadiah. Aku tak mampu nak support semua kos seorang diri. Hehehe.. Pasal aku jual benda tu bukannya untung banyak dan bukan hari-hari aku ada customer. Lagi-lagi aku yang masih hijau dalam bidang bisnes ni.

 Aku tak pandai pakai Top Referral, pasal aku tak tahu nak rujuk dari mana. 
So, aku cuma akan pakai Mr. Random je lah.

Lepas tu, aku nak cari 2 orang sponsors je, tak nak hadiah blog, kalau boleh nak hadiah barang je yang akan diterima. Kalau ada yang sudi tu, bagitahu lah. Hehehhe.. *kantoi tak malu

Topap giveaway by cik yaya

Posted by Nono AB Jalil at 12:47 AM 5 comments

saya tag semua blogger yang baca entry ini

Mrs.Erry 1st Giveaway

Posted by Nono AB Jalil at 12:24 AM 3 comments

Tuesday, February 19, 2013

MINI GIVEAWAY

Posted by Nono AB Jalil at 11:53 PM 6 comments


Sad & sedih..

Posted by Nono AB Jalil at 9:16 PM 0 comments
I`m feel really-really sad today. Mak aku lemparkan kata-kata yang menjatuhkan air mata. aku. Aku tahu mak aku agak bad mood hari ini. Saat mak aku bad mood saat aku kurang suka sebab pabila mak aku dah bad mood. Mood memaki mak aku akan datang. Aku tak suka nak melawan melainkan kalau aku `meletup`. Sebelum ni aku pernah jugak gaduh dengan mak aku sampai kan aku kena `kick` dari rumah. Jadi aku keluar dari rumah dan adik aku tahu aku kat mana. Last-last pecah lobang, adik aku bukak mulut. 

Datang mak aku ke rumah kawan aku dengan muka serius gila. Jujurnya dalam hati aku gembira sebab mak aku datang. Aku sayang mak aku tapi aku tak sayang mulut mak aku. Hehehe.. mulut dan lidah mak aku ni macam curse sikit. Mana tak nya, setiap kali dia lempar kata-kata kesat kat aku, hina aku, maki aku, aku takkan pernah missed masuk bilik tidur aku dan menangis sorang-sorang. Aku selalu terfikir, mak aku kenapa? Dia dah tak sayang aku sebab dah anak baru? No.. i don`t think so aku cakap kat diri aku sendiri. Buktinya hampir semua kehendak aku, aku akan dapat. 


Contoh nya aku nak hadiah birthday aku DSLR last year, aku dapat. :) I love my mum so damn much although she`s like that. Cuma bahasa mak aku yang buat aku benci. Syaitan oh syaitan.. Syooh ! Syooh !

Kenapa aku masih sayang? Ingatlah bahawa ibu sanggup bertahan selama 9bulan lamanya dan si ibu lah yang melahirkan kita ke dunia ini.

Handpainted GA

Posted by Nono AB Jalil at 3:45 AM 2 comments

Saya tag semua

First Simple Giveaway by Nazarah

Posted by Nono AB Jalil at 3:32 AM 4 comments


Monday, February 18, 2013

1st Short Giveaway by Nana

Posted by Nono AB Jalil at 10:48 PM 8 comments

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Posted by Nono AB Jalil at 5:24 PM 0 comments


 link sponsor dalam entry


FIRST GIVEAWAY BY HEIRIZALIEYANA

Posted by Nono AB Jalil at 5:14 PM 3 comments


Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac

Posted by Nono AB Jalil at 2:48 AM 6 comments

Tengok word kameq, i wonder if you are Sarawakian. 
Happy birthday lok bujang/dara ( not sure the gender ). 
Nama pun `Si Gule`..
Here something sweet for you untuk rasa ponek . :P


Sunday, February 17, 2013

The 1st Asia`s Next Top Model Cycle 1

Posted by Nono AB Jalil at 10:56 PM 2 comments
Yay !!!! Finally ! The Winner is Jessica Amornkuldilok ( presenting Thailand ) ! Judges issued about her ages ( 27years old ) but who cares about the ages? Ingat umur dah tua tak boleh nak bina kerjaya? That`s pathetic minded ! Jessica once told,
" If you really dream it, go for it".
Lebih kurang lah.. Haha.. Mana aku ingat. 
Well, she`s now The 1st Asia`s Next Top Model the one who representing Asia. I`m not gonna be surprise if one day people makes her as someone role model. Nadya asked her, kenapa tak bermodeling dari awal, kenapa sekarang? Jessica explain lah.. She once a lonely girl and no one want to support her even her family. Her granpa passed away moment she wanna start her career as a model
( she`s 18-19 years old that time )
and makes her postponed her dream.
Sad.. but now she made it. Siapa peduli pasal umur kan? Abaikan.. Jessica was right,
" If you really dream it, go for it".

Jessica Amornkuldilok


To Kate and Stephanie, congrats because you both made it to the top final 3.

Kate Ma

Stephanie Retuya


Photo: Predictably the divine Miss Jessica wows as a Harper’s Bazaar cover girl, Kate gets her sexy on and Stephanie rules the runway.  But who will win is still anyone’s guess!  Who are your picks before we head into Asia’s Next Top Model’s very last panel?!




GIVEAWAY GOSSIP GIRL

Posted by Nono AB Jalil at 3:00 PM 1 comments

  •   X perlu entry berjela
  •   Kopipes dan komen sahaja
  •   Tunggu tarikh pengumuman hadiah anda
  •   Hanya follow dan like AQOUSTICA ZATI

HADIAH
  • SATU NOVEL "SEMILIR CINTA"
  • 5 RIBBON BROOCHES
  • 5 HEART BOOKMARK CORNER + 10 STICK BOOKMARK
  • 20 LAMINATED BLOGGER BOOKMARK
  • 9 LOLLIPOP ICE CREAM

50 PEMENANG 


*SEMUA PESERTA AKAN DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST + hadiah penghargaan sebab join. p/s : x mahal pun.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Awesome Giveaway From Ninaa

Posted by Nono AB Jalil at 2:46 PM 2 comments

22nd Birthday GiveAway

Posted by Nono AB Jalil at 1:22 AM 2 comments

Thursday, February 14, 2013

Isu Valentine Day

Posted by Nono AB Jalil at 9:38 AM 0 comments
Di sini aku ada pendapat sendiri. Pada pendapat aku, tak perlu lah nak heboh sana sini kata itu ini haram. Diri sendiri tahu orang Islam yang sambutkan Velentine Day ni hari cukup lah. Korang perlu ingat, yang tu adalah sambutan untuk mereka yang Kristian. Sila hormat celebration day mereka sebagai mana mereka hormat sambutan kita ( Maulidur Rasul,  Raya Aidilfitri/Adha dan apa yang patut ). Tak perlu memburukkan sambutan mereka. Mereka ada agama mereka sendiri, kita ada agama kita sendiri. Apa perasaan korang kalau dorang memperlekehkan sambutan kita? Camtu juga rasa mereka. Ada Islam mengajar kita untuk melakukan keburukkan? Bukan salah Islam itu tapi umat nya. Dengan share dan publish sana sini untuk apa? Apa yang penting sebenarnya Aqidah korang sendiri. Aku tahu bab agama memang aku naif tapi pernah tak korang yang sebagai umat Islam itu sendiri ( bagi yang berkaitan ) sedar bahawa mereka kadang-kadang menjadi punca perpecahan golongan itu sendiri. Aku diam di Sarawak, peratusan non-Muslim lebih tinggi dari Islam ( terutamanya area aku ). Aku masih ingat lagi masa zaman sekolah masa sambutan Maulidur Rasul, mereka hormat kami sebagai Islam. Siap sudi tolong nak buat sepanduk bagai dan sukarela nak sertai barisan Maulidur Rasul. Mereka hormat dan takde nak maki sana sini pasal sambutan yang bukan milik mereka. 



Tindakan segenlintir orang di luar sana, tolong jangan timbulkan isu agama dan perkauman. Hormat mereka sebagaimana mereka hormat agama kita. Apa guna menjatuhkan sambutan agama mereka dan yang menjatuhkan itu, adakah korang terlalu sempurna? Jangan kata Velentine Day hari pesta seks, hari maksiat sebab tak perlu tunggu Velentine Day pun memang hari-hari ada orang buat seks dan maksiat kat mana-mana. 

Punca aku buat entri ni, kawan aku update status dekat Facebook kata kecil hati dengan segelintir sifat mereka yang menghina celebration mereka. Ada yang kata sambut  Velentine Day tiada pegangan agama dia kata. Kenapa kata tiada pegangan agama sedangkan mereka berpegang kepada agama Kristian?
 Kita yang umat Islam ni cukup lah nak pandang hina dengan keburukkan agama orang lain. 

Islam itu indah, Islam itu suci kan? :) 
Cuba sebarkan yang indah dan kebaikkan belaka dari keburukkan.

Wednesday, February 13, 2013

Problem Facebook

Posted by Nono AB Jalil at 1:14 AM 0 comments


Kebiasaannya aku tak aktif sangat dengan Facebook nie, kalau online pon aku, aku akan buka page aku je untuk chek-chek kot la ada order. Aku tak tao lah apa mimpi aku jadi aktif dengan Facebook siap post 3 updates lagi ( selalunya memang tak update ). Bukan tu je, terdatang rajin komen dekat page pulak sehingga mendatangkan masalah.

Mungkin ada sedikit kekasaran dalam ayat aku, aku dah jelaskan dan mintak maaf sampai 3x. Aku tak faham apa masalah segelintir dorang still nak tembak aku. 

Ayat aku macam nie : 

1. A- la~ A+ ya blood nok ada jngkitan la
Menjawab kepada soalan :
A- ka A+?

2. ou~ sbb msa kmk amik nursing course dlok~ blood test kmk A- ~ kmk tyk cdak apa mksd tok~ blood yg xda jngkitn ( mksd nya bkn hiv/aids ) kata cdak~ sorry if i`m wrong
Menjawab kepada soalan :
 Siti Nurfatwa, cne dpt info A+ ya ada jangkitan? + @ - ya faktor rhesus.. bukan jangkitan.. and most people with A blood group have A+.. peace..

3. dunno~ can`t recall~ i`m just remembered it as (+) n (-) tats why i`m saying sorry if i`m wrong coz tat was 2years ago ( last taken blood blood test ) once again, sorry if i`m wrong
Menjawab kepada soalan :
Siti Nurfatwa... How did you get that fact inside of your head? 
that's what we call as HIV- or HIV+


Not Answering but they says;

1. Dah org merlu darah derma jak la..byk berdengahh jak sorang ya..
2. btw,nk nympok ckit,A+ dn A- xda kaitn dgn ada jngkitn atau x...ya adlh fktor rhesus..sng cita grouping drah.....
3. Org asian slalu ada rhesus grup +ve cth o+ve, b+ve n so on... type rhesus -ve mmg jrg2 mok didapati.. mngkn 1 dlm 10 utk kta org asia .. rhesus -ve bkn mksd jgktn.. cm ia type blood yg ssh mok didapati..




Demi ALLAH aku kata kan aku takda niat pun nak sakitkan hati dorang. Memang secara terbuka aku minta maaf.. 
Aku kecik hati dengan orang yang komen `Dah org merlu darah derma jak la..byk berdengahh jak sorang ya.. `.

Dah lah kot.. Maybe last aku nak join issue kat page lagi lepas ni. Kalau join pun, muncul 1x je cukup la.

Monday, February 11, 2013

Asia`s Next Top Model ( semi- final )

Posted by Nono AB Jalil at 12:53 AM 0 comments

What do think about that episode today? What`s your opinions?




Honestly, i`m a bit unsatisfied with the result today. How come judges pick Stephanie to be Top 3? I wonder why they pick Stephanie instead of Sofia to be on the top 3 because its obviously Sofia picture much better than Stephanie. Stephanie don`t deserve to be on Top 3 and besides, included this time, Step already been on the bottom 2, 5 times in the row. I do love those 4 girls ( Jessica, Kate, Sofia and Stephanie ), but Sofia still has better model style than Stephanie does. What a pity that Sofia is out. I guess Jess will win, she's improving significantly. She's getting prettier everyday and more professional. By the way, things happen already. Congrats to Kate n Jessica.. err.. also 5 rows bottom 2 Stephanie.. I'm not surprise if judges still pick Stephanie as winner Asia's Next Top Model Cycle 1 after this.

Kate Ma - Best Photo

Jessica - Runner Up

Stephanie - Bottom 2 ( 5times in the rows )

Sofia Wakabashi - Bottom 2 and Eliminated 



Friday, February 1, 2013

SEPHORA PERFUME GRED AAA FROM DUBAI !

Posted by Nono AB Jalil at 4:03 AM 0 comments
Buy ! Buy ! Buy !

RM50 only per bottle !
Limited stock ! 1st come, 1st serve !

SEPHORA PERFUME GRED AAA FROM DUBAI !

GRAB IT FAST !

*here a few image of Sephora perfume








For more details and SEPHORA PERFUME image, please click


or you can Whassap ( Only ) me  - 013 5707103 to order.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

- Nono Says: Desire for ❤ - Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal